JacksonduS
New member
Sanremo 2025 festivalinin finali, Alessia Marcuzzi'nin davranışları hakkında tartışmalara yol açtı ve Elisabetta Canalis arkadaşını savundu.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 19 Şubat 2025, 19:25
Sanremo festivalinin sonucuna rağmen, tartışmalar azalmıyor. Son endişeler Alessia MarcuzziAlessandro Cattelan ile birlikte finalin birlikte çıkıntısı. Sunucu, geçen akşamın kıyafetlerini Instagram'da paylaştı, çok sayıda övgü aldı, aynı zamanda bazı eleştiriler aldı. Savunmak için müdahale etti Elisabetta Canalis.
Sanremo, 2025 festivalinden sonra Alessia Marcuzzi'deki tartışmalar
Alessia Marcuzzi, kıyafetlerini sağlayan yüksek moda markasına teşekkür etmek istedi ve bunların kadınlığını nasıl vurguladığını vurguladı. Bir yandan, RAI 1'de akşamın erken saatlerinde işini öven takipçilerden çok sayıda destek mesajı geldiyse, diğer yandan eksiklik yoktu. Nefretlerin eleştirisi.
Sunucunun harika bir arkadaşı olan Elisabetta Canalis, Savunmada Sonde Alessia Marcuzzi, yapılan işin önemini vurguladı. Mesajında şunları ekledi:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 19 Şubat 2025, 19:25
Sanremo festivalinin sonucuna rağmen, tartışmalar azalmıyor. Son endişeler Alessia MarcuzziAlessandro Cattelan ile birlikte finalin birlikte çıkıntısı. Sunucu, geçen akşamın kıyafetlerini Instagram'da paylaştı, çok sayıda övgü aldı, aynı zamanda bazı eleştiriler aldı. Savunmak için müdahale etti Elisabetta Canalis.
Sanremo, 2025 festivalinden sonra Alessia Marcuzzi'deki tartışmalar
Alessia Marcuzzi, kıyafetlerini sağlayan yüksek moda markasına teşekkür etmek istedi ve bunların kadınlığını nasıl vurguladığını vurguladı. Bir yandan, RAI 1'de akşamın erken saatlerinde işini öven takipçilerden çok sayıda destek mesajı geldiyse, diğer yandan eksiklik yoktu. Nefretlerin eleştirisi.
Sanremo, Elisabetta Canalis, Alessia Marcuzzi'yi eleştirilerden savunuyor“Tüm İtalya'ya sadece güzel değil, aynı zamanda iyi olduğunuzu ve Çok kötü oynadın“veya, “SEmbrai Acemi bir kız Ve yelkenli bir sunucu değil. Yeri ve utanç verici “.
Sunucunun harika bir arkadaşı olan Elisabetta Canalis, Savunmada Sonde Alessia Marcuzzi, yapılan işin önemini vurguladı. Mesajında şunları ekledi:
Yorumu, Canalis'in desteğini yeniden teyit ettiği çeşitli olumsuz tepkilere neden oldu:“Bütün bir baskı yapmalısınHer zaman söylüyorum. “
Alessia Marcuzzi'nin ironik yaklaşımı, bazıları tarafından çok çocuksu olarak kabul edildi ve Sanremo festivali gibi prestij için bir fırsat için abartıldı. Bununla birlikte, herkes aynı şekilde düşünmez ve Canalis gibi birçoğu hafifliğini takdir ederek Ariston sahnesi için yeni ve orijinal bir yorum buldu.“Gerçek dostluk nesnel olmaktır Ve rızayı almak için sürünün arkasındaki Caproni gibi gitmeyin. Dürüst olmak gerekirse, kararınız başkalarına benzer olmasa bile kendinizi ortaya çıkarmak anlamına gelir. Alessia iyi değil, daha fazla ve ben bir seyirci olarak söylüyorumEğer bir planlamak Ona memnuniyetle bakıyorum çünkü eğlenceli olacağını biliyorum, çünkü tüm bu kemer sıkma ve kurumsallığında her şeyi aydınlattığını biliyorum “.