Sanremo 2025, Max'in (Kötü) Rapor Kartları – 4. Akşam

JacksonduS

New member
En çok beklenen akşam ama parçalara ve birleştiğinde iki tane yapacağımızı biliyorum …

Sanremo 2025, Dördüncü Akşamın Rapor Kartları:

Kapaklar … bu arada pathos benigni var … git … şaka yapan benign tony f beni güldürdü
😀

Beni kandırdılar … “Gevşek Beden Marşı” başladı, ilk ayetten sonra durdu … Şimdiye kadarki en politik olarak doğru Sanremo. Ne kadar üzücü.

Chiello ile gül kötü adamPembe çiçekler, şeftali çiçekleri (Lucio Battisti tarafından)

Tamam bana sorarak başlıyorum. LLO kim? Ve hadi eğleneyim. Açıkçası, bazı sanatçılar, onları anlamış ve sevmiş olmalısınız, Battisti bunlardan biri. Risk, bir karaoke gibi görünmesini sağlamaktır. Tam olarak aldıkları riski. Bana doğru olup olmadığını söyle.

Oy: 4

Francesco Renga ile ModàMelek (Francesco Renga tarafından)

Ama şarkıyı biliyor musun? Kendi şarkınızı kapatmak zor ama açıkça başarılı olduk.

Oy: 2

Geppi, brava, bazı iyi şakalar yapar.

Clara uçuşlaSessizliğin sesi (Simon & Garfunkel)

Tamam, dördünün en az tonlanması, burada da hata riski yüksekti, ancak test ölçümün üstesinden geliyor. Bravi.

Oy: 7

Noemi ve Tony EffeDiğer her şey can sıkıntısı (Franco Califano tarafından)

Temanın olup olmadığını anlamadım: Görünüşe göre biraz benziyorum ya da Califano ruhunu bulacaktı. Noemi çizmeye ve itmeye çalışır, ama … her şey …

Oy: 4

Francesca Michielin ve RkomiYeni Broadway yıldızı (Cesare Cremonini tarafından)

Mirko, işin neredeyse her şeyi Francesca yaptığını itiraf etmelisiniz, ancak sonucun kötü olmadığını söylemeliyim.

Oy: 6 ½

Topo Gigio ile Lucio CorsiMavi boyalı mavi (Domenico Modugno tarafından)

Korkarım … yani, ne gördüğümü gerçekten bilmiyorum … mükemmel yorum ama sahne o kadar garip, bu … ama gerçekten. Hala inanmıyorum, Tortorella'yı kaçırıyor.

Oy: Bana ne söyledin

Alessandra Amoroso ile Serena BrancaleEğer sana sahip olmazsam (Alicia Keys tarafından)

Serena'nın bu Sanremo'yu, birleşmiş eserleri ezmesini tekrar ediyorum. Her ikisi de eğlenir ve birbirinizi görün, deneyin, deneyim, girişim ve beğen.

Oy: 8

Cring karaoke

Arisa ile IramaBir şey söylemek (Büyük Bir Büyük Dünya ve Christina Aguilera tarafından)

Yani, zaten kendi güzel bir şarkıyı alın, evlenen iki sesi bir araya getirin, iç içe geçin ve sonuç sadece güzellik. Sonunda Filippo kalbi açar ve son olarak, bu festivalde başkent U'lu bir adam görüyorum. Teşekkürler.

Oy: 9

Toquihno ile GaiaArzu ve delilik (Ornella Vanoni tarafından)

Brezilya sahnelendi. Şarkı zaten kendi güzel, ama ben şöyle hissediyorum: Gaia ama çok iyi şarkı söylüyorsanız, çünkü kendinizi yaz yakalamalarında kandırırsınız. Obrigado.

Oy: 7 ½

Sal da Vinci ile KolorsRuj ve kahve (Sal da Vinci tarafından)

Eh, burada Kolors işlerini yapıyor, köpüküyor. Hoş kapak, şımarık, hafif, gerçekten çok hafif akar.

Holly ve Benji anı

İkiz Kemikli Marcella BellaDuygunun sesi yok (Adriano Celentano tarafından)

Peki iki çeleğin kardeşleri ikiz keman kimler? Bugün Min'i çekiyorum … Biraz duygu ile ihanet ettim, halatları için uygun bir şarkı değil. Her zaman bir kaplan ama bu gece, pençesiz. Ama yaptıkları ikiz kemanlar?

Oy: 5

İki hokkabaz kemancıyla “sen evet que vales” gibi görünüyorum

Clementino ile Rocco HuntEvet benim yolumu biliyorum (Pino Daniele tarafından)

Ama Rocco, ama kendime soruyorum: ama bir funkestone getiremez misin? Tüm bu enerji, onu yarışa getirmek zorunda kaldın. Şarkı zaten yalnız çekiyor, ama çocuklar yükünü koydu.

“Çocukları güneşin altında yalnız hale getirin çünkü nerede soğuk olduğunu ve nerede daha fazla ısı yaptığını bilmek zorundalar.”

Mahmood anı veya heykel fiziksel anı.

Tricarico ile Francesco GabbaniBen Francesco'yum (Tricarico)

Benim hatam, Tricarico'yu hiç sevmedim. Şarkıyı hatırlıyorum, her şeyden önce “öğretmeyi* koymak” için başarılı oldu. Bu, metnin derin ve heyecan verici olduğu anlamına gelmez. Ancak çocuklar hadi …

Oy: 6

Annalisa ile GiorgiaGökyüzü (Adele tarafından)

Annalisa'yı birlikte uyumlu hale getirdiklerinde, onları duymanın bir zevk olduğunu tercih ettim. Her durumda, Adele'den uzaktayız. Bu şarkıya girmek için nefes alacak bir atmosfer var, sadece teknik değil.

Amara ile Simone CristicchiTedavi (Franco Battiato tarafından)

Dikkat, Battiato mayınlı bir alandır. Haraç konserinde çok ünlü sanatçılardan korkunç şeyler duydum, aksine, Klownfish ona güzel bir “Radyo Varşova” versiyonunu hatırlattı. O zaman “Cure”, hata korkunç hale gelirse, hepsi bir kalp meselesidir. Amara ona farklı bir hayat vermeye çalışmasına rağmen, Plattme'ye geri getirildi. Dedim ki, dikkatli ol. Aramice yeterli değil.

Ofenbach ile Sarah ToscanoAşırı hız (Ofenbach)

Eh! Bir kapakla bir şarkıdan çok daha rahat. Elektronikleri umursamıyorum ve Sarah'yı gerçekten sevdim.

Oy: 6 ½

Johnson Righeira ile Coma_CoseYaz bitiyor (Righeira)

Ama Boh. Şarkıyı hiç sevmedim. Sadece Francesca tarafından söylenen yerde her şeyi yapardım. Saks kadar başladığında kendimi yılın bir treninde buluyorum -tatiller. Rahatsızlık

Frah Quintale ile Joan ThieleOrada ne var (Gino Paoli tarafından)

Burada da bir bıçakla koşuyoruz. “Modernize etmek” için yeterli değil “çok” terimi kullanıyorum, duymalısınız. Ayrıca acı çeken bir aşk, sevginin acı çekmesinin mutluluğudur. Buradaki risk karaoke değil, boş bir versiyon, stil egzersizi yapmaktır.

“Papa Hasta” haberlerinin ilk haberleri … Carloooo

Goran Bregović ile OllyBalıkçı (Fabrizio de André tarafından)

Burada daha fazla risk çok yüksek. Burada, onu ineğe atıp gitiyoruz. Üzgünüm Fabrizio.

Oy: 3

Elodie ve Achille LauroElle el/Mad City (Riccardo Cocciante/Loredana Bertè tarafından)

Bu Sanremo'da Lauro, süper hassas ama aynı zamanda çok konsantre buluyorum. Çift mükemmel, şarkılar da. Niyet düzeyinde ben en iyi çiftim ve sonra Lauro ne yapıyor?

Neri ile Massimo Ranieri şans eseriNe zaman (Pino Daniele tarafından)

Pino Daniele'nin başka bir şarkısı, çok hassas ve zor. Siyahlar onu dikkatlice ele alır, bir crooner gereklidir, ancak yumuşak olmak Massimo'nun iplerinde değildir, her zaman iter.

Willie Peyote Tiromanco, Ditonellapaga ileBir kez küçük (Franco Califano tarafından)

Kısaca. Yani Califano şarkı söylüyorsun!

Oy: 7 ½

Riccardo Sinigallia ve DiMartino ile Brunori SASGelecek yıl (Lucio Dalla tarafından)

Şarkı onun güzel, yorum klasik, klavish, aferin ama düz.

Brunori bir haraç verir Paolo Benvegnù Son zamanlarda kayboldu. Paolo'yu son derece özleyeceğiz.

Marco Masini ile FederezGüzel orospu (Marco Masini tarafından)

Ne demek istiyorsun, kim adantı? Her şey vardı. Eski bir aşk için birinin öfkesi diğerinin öfkesi … Corona size söyleyecektir. Her durumda geldi.

Cristiano de André ile BreshCrêuza de Mä (Fabrizio de André tarafından)

Kesinlikle Cristiano babasını iyi tanıyor, bizi o harika albümün atmosferlerine geri getiriyor, Bresh orada. Güzel duygu.

Oy. 7

Shablo Ft. Guè, Joshua, Neffa ile İşkenceAmor de Mi Vida/Güneş'i bekliyorum (bastırılmış/neffa)

Çok iyi bilmiyorum, ama saygın bir figür ve burada iki şarkısını plakaya koyuyor. Çocuklar birini kaçırmazlar, onlar bir garanti, partinin ruhu, ne olursa olsun altın olur!

Kessisoglu'nun, sizi dinlemeye davet ettiğim çok ama çok önemli bir tema olarak.

Kendimi karyolaya atıyorum, final için yarın görüşürüz.