Rus Adamı Gürcistan’da Sahneye Davet Eden Katiller Özür Diledi

JacksonduS

New member
Katiller: Gürcistan’daki konser sahnesine bir Rus çocuğu davet ettiğim için özür geldi.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 17 Ağustos 2023

ONLAR Katiller geri adım attılar ve bir Rus’u Gürcistan’daki konser sahnesine davet ettikleri için özür dilediler. Grup kimseyi gücendirmek istemedi ama Brandon Flowers’ın sözleri sadece tartışmayı körükledi.

Katiller: Bir Rus çocuğu sahneye davet ettiğim için özür dilerim

The Killers, Batum’daki Black Sea Arena’daki konserinde bir hayranını sahneye davet etti. Bu onların geleneği, bu yüzden kimsenin gelenekle ilgili herhangi bir şikayeti olmadı. Mevcut olanları çileden çıkaran şey, delikanlı. Brandon Flowers bunu halka şu şekilde tanıttı:

“Buradaki etiketin ne olduğunu bilmiyoruz ama bu adam O Rus. Bizimle bir Rus sahneye çıksa senin için sorun olur mu?”
Konserde bulunanlar, hoşnutsuzluklarını bir koro halinde hemen dile getirdiler. ıslıkama Rus adam, For Reasons Unknown adlı parça için hala davul çalıyordu.

Brandon Flowers’ın konuşması

Brandon Çiçekleriperformansın ardından şunları söyledi:

“Birinin senin olduğunu anlayamıyorsun Erkek kardeş? o senin kardeşin değil mi Hepimiz ülkelerimizin sınırlarıyla mı ayrıldık? Ve Amerika’dan gelen ben senin kardeşin değil miyim? Bunun kötü bir şeye dönüşmesini istemiyorum ama burada birlikteyiz ve hepinizi kardeş olarak görüyorum.”
Yanıt olarak, bazı hayranlar hemen terk edilmiş konser.

Katillerden özür

Rus çocuğun sahnedeki varlığıyla bağlantılı tartışma göz önüne alındığında, Katiller kendilerininkini sunmak zorunda kaldılar. özür dilerim hayranlara Sosyal medya aracılığıyla, aşağıdakileri okuyan bir basın açıklaması yayınladılar:

“Biz istemedik rencide etmek Hiç kimse! Gelenek gereği, bir hayranı bizimle davul çalması için sahneye davet ettik ve dün gece seyircilerin de bunun olduğu konusunda hemfikir olduğunu gördük. Tüm Killers hayranlarının ‘kardeş’ olduğunu öne süren yorumun, yanlış anlaşılmış. Kimseyi gücendirmek istemedik ve özür dileriz.”
Gürcistan halkı samimi görüşlerini bir kez daha dile getirdi. Ruslar bu ülkede asla rahat edemeyecekler çünkü biz onların düşmanıyız, kardeşleri değil.

F kapalı @katiller
🖕
pic.twitter.com/VkS7mBJX4Q

— Vizyoner (@visionergeo) 15 Ağustos 2023