Rita De Crescenzo, Vallè ile sorun: avukatlar araya girdi

JacksonduS

New member
Rita De Crescenzo’nun Vallè ile başı dertte: bronzlaştırıcısının adını değiştirmesi gerekiyor.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 27 Haziran 2023

vay haline Rita De Crescenzo. Valle’nin avukatları, marka adını bir bronzlaştırıcı oluşturmak için uygunsuz bir şekilde kullandığı için Napoliten tiktoker ile temasa geçti.

Rita De Crescenzo: Vallè ile sorun

Rita De Crescenzo, birkaç video paylaştığı TikTok’ta özellikle ünlüdür. Bunlardan bazıları onu mutfakta tasvir ederken, hayranlarını kendisine göre mükemmel tarifler hazırlarken gösteriyor. En sevdiği malzeme? bitkisel tereyağı Vadi, adını Vallea olarak değiştirdiniz. Ancak bu nedenle şirketin avukatları emir vermek için onu aramak zorunda kalmadı.

Rita De Crescenzo: Vallea bronzlaştırıcısı

Rita, sosyal medya aracılığıyla hayranlarına yemek yapmakla hiçbir ilgisi olmayan yeni eserini gösterdi. Bu bir bronzlaşma De Crescenzo’nun şu şekilde sunduğu:

“Bak ne yarattım! Vallea! Bu, güneşe çıkarmamız gereken küçük bedenlerimiz için bir bronzlaştırıcı. Açıkçası onları Svergognata Shop’ta bulabilirsiniz. Bu bir bronzlaştırıcı, adı A ile Vallea, burada beyefendinin adını çalmadım! Maron, ne kadar güzel!”.
Valle’nin avukatları Rita De Crescenzo’yu aradı

De Crescenzo, A’yı Vallè’ye eklese bile, avukatlar yine de onunla temasa geçtiler ve onu her şeyi kaldırmaya zorladılar. Anlattı:

“La Valle bana sahip aradı, adını değiştirmek zorunda kaldım. Valle’nin avukatı böylece avukatımla bir anlaşma yaptı ve ben her şeyi değiştirmek zorunda kaldım, üzgünüm, ben yanlış. Markayı bile tescil ettirmiştim, beni Milano’da görmek istediler ama sakin bir yaşam için her şeyi kaldırdım. Tasarımını da değiştirmek zorunda kaldım, çiçek tescilli bir markaydı. Artık bronzlaştırıcı kremimin adı artık Vallea değil, Solle. Ancak sonunda temize çıktık. Halihazırda Svergognata, Schiapparella, Bocchina ve Fiocco di Neve markalarım var. Birisi SchiapparellaTaratà markasını icat edecek olsaydı, Vallè’nin kızdığı gibi ben de kızardım”.
La Valle temasa geçti #RitadeCrescenzo olası bir iş birliği için
🤣
🤭
✈
#tiktok pic.twitter.com/yO51uhJDtW

— – Ma_rcell0 – (İşe git) (@Ma_rcell0) 18 Haziran 2023