Richard Gere vs Matteo Salvini

JacksonduS

New member
Richard Gere, Sardinya’daki bir festivalde Matteo Salvini hakkında şunları söyledi: “Mültecileri gemiden indirmedi, bu derinden Hıristiyan İtalya’da nasıl olabilir?”

İle ilgili Mark Della Corte Yayınlanan 24 Haziran 2023

Richard Gere kendin hakkında konuşmaya geri dön. Oyuncu, Filming Italy Sardinia Festivali’ndeyken Corriere della Sera ile röportaj yaptı. Hollywood yıldızı, “Alejandra ile 10 yıllık evliyim, 3 ve 4 yaşlarında iki çocuğumuz var, kendisinin önceki evliliğinden 10 yaşında bir kızı ve benim 23 yaşında bir oğlum var. Biz büyük bir aileyiz. Evet, ben şanslı bir adamım.” Richard Gere daha sonra konuyu değiştirerek İtalyan siyaseti, daha doğrusu Matthew SalviniGöçmenler konusunda kendisine karşı sert tavırlar sergilediği

Richard Gere, Salvini’yi “azarlıyor”

FanPage’in bildirdiği gibi, Richard Gere’in mevcut Altyapı Bakanı ile bazı anlaşmazlıkları vardı. Oyuncu, hala görevini sürdürürken ona atıfta bulundu. İçişleri bakanı: “Salvini içişleri bakanıyken İtalya’da çıkan yeni bir yasa mültecilerin karaya çıkmasını engelledi. Bu bir suç eylemidir. Derinden Hristiyan İtalya’da bu nasıl olabilir?”.

Yıldız göçmenlere yakın

Gere şöyle devam etti: “2019 yılında İtalyan hükümetinin giriş yasağının ardından Lampedusa önünde demirleyen gemide 19 gün kalan 147 göçmen için ne yapabilirim diye sordum kendime. Evlerine gidip ölmemek, hayatta kalmak için Akdeniz’de boğulma riskini tercih eden, kaçan insanların teknesine su ve yiyecek götürme kararı aldım” dedi.