Rebecca Siemoneit-Barum “Lindenstrasse”den sonraki kariyerini anlatıyor

DunyaVatandasi

New member

Tekrar kamera karşısına geçmek ister misiniz?

Doğal olarak. Sunucular bana uygun film veya televizyon yapımları için öneride bulunursa mutlu olurum. Eğer tamamen oyuncu olarak çalışmaya odaklansaydım, yeni bir göreve daha çabuk girebilirdim ya da üç yıl işsiz kalabilirdim. Tekrar kamera karşısına çıkana kadar başka yerde iyi para kazanabilir ve güzel bir hayat yaşayabilirim.

Her şeyin ortaya çıkmasından memnun görünüyorsun.

Kesinlikle. Her zaman işim vardı ve kendimi her zaman meşgul edebiliyorum. Her şeyden önce “Lindenstrasse”den sonra gerçekten sevdiğim yeni bir kariyer kurmayı başardım.

“Lindenstrasse”deki meslektaşlarınızla hâlâ iletişim halinde misiniz?

Evet. Herkesin birbiriyle iletişim halinde olduğu bir “Lindenstrasse” WhatsApp grubumuz var. Ve Claus'la birlikte, çok eğlenceli olan podcast'imiz “Linsenstraße”de 30 yılı aşkın “Lindenstraße”yi yeniden yaşayabiliyorum.

O zamanlar “Lindenstrasse” takımında “Linsenstrasse” adında bir tür hiciv grubumuz vardı. Çoğunlukla partiler için kamera arkası komik filmler yaptık. O sırada meslektaşlarımız bu ismi buldular ve biz de onu podcast'imiz için benimsedik.

“Lindenstrasse”nin yeni baskısını ister misiniz?

Her halükârda. Anlatılacak birçok yeni hikaye ve oynanacak başka roller olacaktı. Temel olarak her türlü şakaya hazırım. Ama yeni baskısını göremiyorum.

“Linsenstrasse” podcast'i 17 Ekim'den bu yana tüm ortak platformlarda ve linsenstrasse.com'da yayında. “Lindenstrasse”nin tüm bölümlerine ARD Plus'ın dijital sunumu üzerinden ulaşabilirsiniz.