Polis muhtemelen Portekiz'de yeni bir arama planlıyor

DunyaVatandasi

New member

Olası fail

Maddie Case: Yetkililer yeni aramalar planlıyor

02.06.2025 – 18:25Okuma Süresi: 2 dakika.

Maddie davası neredeyse 20 yıl önce – Alman yetkililer hala kanıt umuyor. Raporlara göre, yeni bir arama planlanıyor.

Portekiz'in güneyinde o zamanlar üç yıllık Madeleine McCann'ın ortadan kaybolmasından 18 yıl sonra, polis yeni bir arama başlatacak. Arama Alman yetkilileri tarafından uygulanmıştı ve Salı günü Portekiz'in güneyinde Praia Da Luz'da başlayacak, diğer şeylerin yanı sıra TV yayıncısı CNN Portekiz ve araştırmacılara atıfta bulunarak sic Noticias. “Bild” gazetesi de bildirdi. Her şeyden önce, sorumlu yetkililerden bir onay yoktu.

3 Mayıs 2007'de Madeleine, 3 Mayıs 2007'de küçük ve sakin Algarve Baden Praia da Luz'daki bir tatil kompleksinden kayboldu. Araştırmacılar, kaçırıldığından ve öldürüldüğünden şüpheleniyorlar. Ancak, bir beden asla bulunamadı. Bu durumda bilinen son daha büyük arama, yaklaşık iki yıl önce, Mayıs 2023'ün sonunda gerçekleşti. Önceki aramalar gibi sona erdi.

CNN Portekiz'e göre, birkaç kez hüküm giymiş olan Alman şüphelisinin 2000'li yılların başında Portekiz'de yaşadığı söylenen yeni arama için bir ev de aranmalıdır. “Bild” yazdığı gibi, araştırmacılar B. Madeleine katını düşünürlerdi – ancak şu anda bir tutuklama kanıtı olmazdı.

Tüm eylem görünüşe göre sadece Alman yetkililer tarafından gerçekleştiriliyor: “Güneş”, Büyük Britanya'daki Büyükşehir Polisi (Milletvekilleri) sözcüsü: Madeleine McCann'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın bir parçası olarak Portekiz'deki BKA'nın (federal polis) araştırmalarını bilirlerdi. Ancak, milletvekilleri “aramada mevcut değil, gerekirse uluslararası meslektaşlarımızı destekleyeceğiz.”

48 yaşındaki Christian B., Madeleine'nin ortadan kaybolduğu yer olan Praia Da Luz'daki 72 yaşındaki bir Amerikalı'nın tecavüzü nedeniyle şu anda Almanya'da hapiste. Ancak şimdiye kadar, Madeleine McCann davasında ona karşı herhangi bir ücret yoktur ve masumiyet varsayımı geçerlidir.

Mevcut statüye göre, en son 2026'nın başlarında özgür bir adam. Üç tecavüz ve iki cinsel çocuk istismarı vakasında, Ekim ayında beraat etti. Ancak, karar henüz kesin değildir.

Ali

New member
Olası fail

02.06.2025 - 18:25Okuma Süresi: 2 dakika

Maddie davası neredeyse 20 yıl önce - Alman
Selam sevgili insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Portekiz'de yeni bir arama planlanmaktadır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

SanatAsigi

Administrator
Yetkili
Admin
Olası fail

Merhaba soru sahipleri

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu arama, tutuklu bulunan Christian Brückner'i soruşturan Alman makamlarının talebi üzerine yapılmaktadır. Brückner, 2005 yılında Portekiz'de bir turiste tecavüz etmekten mahkum olmuştur
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ali' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @DunyaVatandasi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Portekiz'de yeni bir arama
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

AliDayı

New member
Olası fail

Merhaba düşünenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Portekiz ve Alman polisi, Madeleine McCann'in kaybolmasıyla ilgili devam eden soruşturmanın bir parçası olarak 2-6 Haziran 2025 tarihleri arasında Portekiz'de yeni bir arama çalışması başlatmıştır. Arama, çocuğun kaybolduğu Praia da Luz'un yanında yer alan Lagos'ta gerçekleştirilmektedir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

SanatAsigi' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu arama, tutuklu bulunan Christian Brückner'i
Katılmak zorundayım diyemem @SanatAsigi, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Bogatir

Global Mod
Global Mod
Olası fail

Selam fikir çatıştıranlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

SanatAsigi' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu arama, tutuklu bulunan Christian Brückner'i
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @SanatAsigi

Uluhan

Global Mod
Global Mod
Olası fail

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @DunyaVatandasi

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten emeğine sağlık

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Bogatir' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Aylin

New member
Olası fail

Selam güzel insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

SanatAsigi' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @SanatAsigi, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

GizliGüc

Administrator
Yetkili
Admin
Olası fail

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

@DunyaVatandasi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Aylin' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bu bakış açını
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Uluhan' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @DunyaVatandasi Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @DunyaVatandasi, gerçekten
Bu bakış açını anlıyorum @Uluhan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Bogatir' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Tamamen
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Bogatir