Paolo Bonolis ve bir sonraki diğerinin geleceği

JacksonduS

New member
Paolo Bonolis, sınavı ve Stefano de Martino'ya olası geçişi yürütme planlarını açıklıyor.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 5 Mayıs 2025, 04:46

Bir diğerinin geleceği

İyi bilinen bir TV sunucusu olan Paolo Bonolis, son zamanlarda sınavın davranışına ilişkin niyetlerini açıkladı İleride2011'den beri yönetilen program. Roma'daki Foro Italico'daki bir etkinlik sırasında, Tenis & Friends – Sağlık ve Sporun 2025 baskısı vesilesiyle Bonolis, yerini başka bir iletkene bırakmayı düşündüğünü gören eşyaları doğruladı.

“Bir başkasına başka bir şefe emanet etmeyi düşünseydim? Evet doğru, bunu düşünmüştüm,” dedi programda önemli bir değişiklik olasılığını bırakarak.

Stefano de Martino olası bir yedek olarak

Israrla dolaşan isim, şu anda RAI ile meşgul olan Stefano de Martino'ydu. Bonolis, De Martino ile konuştuğunu doğruladı, ancak dansçının zaten diğer projelerle meşgul olduğunu vurguladı. De Martino'nun yeteneğini ve profesyonelliğini öven Bonolis, “Bize bundan bahsettim, ama zaten meşguldü, muhteşem bir kariyeri vardı.” Dedi. De Martino'nun dört yıl boyunca sekiz milyon euro tazminat sağlayan RAI ile bir sözleşme imzaladığı ve MediaSet'e taşınmayı zorlaştırdığı göz önüne alındığında, soru daha da karmaşık.

Sesler ve spekülasyonlar

Bir sonraki davranışta olası bir değişiklik hakkındaki spekülasyonlar, Bonolis'in eski Wife'si Sonia Bruganelli, bir görünüm sırasında konuyu belirttiğinde başladı. Yükümlülük veya gerçek. İfadesi, Bonolis'in ardıllığı hakkındaki tartışmayı körükledi, ancak gerçek şu ki, De Martino Rai ile kalmayı seçti, burada kendisine önemli fırsatlar sunuldu, Senin işin ve katılma olasılığı Sanremo 2027.

Mevcut televizyon bağlamı

İtalyan televizyon panoraması, halkın dikkati için rekabet eden programlarla sürekli gelişiyor. Bonolis önemli bir figür olmaya devam ederken, diğerinin bir sonraki davranışının geleceği belirsizliğini koruyor. Mediaset ve RAI arasındaki rekabet gittikçe yoğunlaşır ve iletkenlerin seçimlerinin dinleme üzerinde önemli bir etkisi olabilir. Finalin yaklaşımı ile Arkadaşlar 24 Ve diğer programların yeni baskıları olan halk, durumun nasıl gelişeceğini görmek için bekliyor.