JacksonduS
New member
Helena Prestes ve Jessica Morlacchi arasındaki tartışma Big Brother hayranlarını bölmeye devam ederken, Brezilyalı model kendini savunuyor
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 6 Ocak 2025, 12.46
Aralarında çatışma çıktı Helena Prestes Ve Jessica Morlacchi hem Big Brother House'da hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Şarkıcının defalarca hakaret etmesinden bıkan Brezilyalı modelin önce çaydanlıktan soğuk su atması, ardından çaydanlığı Jessica'ya atmaya çalışmasıyla durum daha da kötüleşti. Ancak son birkaç saat içinde Helena kendini savunmak için kürsüye çıktı.
Helena Prestes, Jessica Morlacchi ile yaşadığı tartışmanın ardından kendisini suçlamalara karşı savundu
Stefania Orlando ile yaptığı bir konuşma sırasında Helena duyguya yenik düştü, gözyaşlarına boğuldu ve derin pişmanlığını dile getirdi:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 6 Ocak 2025, 12.46
Aralarında çatışma çıktı Helena Prestes Ve Jessica Morlacchi hem Big Brother House'da hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. Şarkıcının defalarca hakaret etmesinden bıkan Brezilyalı modelin önce çaydanlıktan soğuk su atması, ardından çaydanlığı Jessica'ya atmaya çalışmasıyla durum daha da kötüleşti. Ancak son birkaç saat içinde Helena kendini savunmak için kürsüye çıktı.
Helena Prestes, Jessica Morlacchi ile yaşadığı tartışmanın ardından kendisini suçlamalara karşı savundu
Helena başlangıçta bölüm hakkında konuşmaktan kaçındı ancak gece boyunca Javier Martinez, Luca Calvani, Amanda Lecciso, Stefania Orlando ve Eva Grimaldi'ye güvendi. Brezilyalı model, yatak odasındayken hiçbir zaman Jessica'ya zarar verme niyetinde olmadığını ancak bunun böyle olduğuna inandığı için böyle tepki verdiğini açıkladı. Sürekli provokasyonlardan sonra bunu durdurmanın tek yolu.“Özür dilemek aklımdan geçti çünkü onun korktuğunu gördüm. ona zarar vermezdim“.
Helena Prestes gözyaşları içinde“Beni üzen şeyler söyledi ve durmadı. Kelimelerle nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Üzgünüm, korktuğunu gördüm ve bu kişi olmak istemiyorum“.
Stefania Orlando ile yaptığı bir konuşma sırasında Helena duyguya yenik düştü, gözyaşlarına boğuldu ve derin pişmanlığını dile getirdi:
Luca Calvani, sayısız provokasyondan sonra onun fevri tepkisini haklı çıkararak Helena'nın tarafını tuttu. Ancak Jessica Morlacchi bu konudaki hayal kırıklığını şöyle dile getirdi:“kendimden utanıyorumHiç böyle bir şey yapmadım. Özür dilemek istiyorum çünkü başkalarında korku gördüm ve bunu istemiyorum.”
“Onlar, sırf onun yanında olmak için, bu küçük tiyatroda kalıyorlar ve sessiz kalıyorlar. Luca Calvani ile arkadaşlığımı riske attım ama belki o sadece iyi bir oyuncudur“.