uçanteneke
New member
Resmi Gazete’de, 3 Temmuz 2021 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı sonucu ile TEİAŞ, özelleştirme kapsamına alındı.
TEİAŞ’ın son stratejik planında yer alan bir araştırma ise yurttaşların yüzde 81,2’sinin firmanın genel hizmetlerinden mutlu olduğunu gösterdi.
Buna bakılırsa, yurttaşların şirketin eser ve hizmetlerinden memnuniyet seviyesi yüzde 81,7; iletişim- personel-ulaşılabilirlik konusunda memnuniyet seviyesi yüzde 81,1 ve genel memnuniyet seviyesi de yüzde 80,9.
Araştırmanın bilgilerina bakıldığında iştirakçilerin yüzde 58,7’si sağlanan hizmetin kalitesinden yüzde 58,7 oranında “memnun”, yüzde 28,9 oranında “fazlaca memnun” olduğunu belirtti. Yüzde 10,1’lik kesim hizmet kalitesini “idare eder” buldu.
İştirakçilerin yüzde 48’i hizmetlerin güvenirliğinden “memnun” olduğunu ve yüzde 46,6’sı da “oldukça memnun” olduğunu kaydetti.
‘Memnuniyet oranı yüzde 84,4’
“Hizmetlerin teslim müddetlerine uyulmasından” memnuniyet düzebir daha bakıldığında iştirakçilerin yüzde 53,8’i “mutluyum”, yüzde 30,6’sı “epey mutluyum” karşılığını verirken, yüzde 11,8’i de “Yönetim eder” dedi.
TEİAŞ’ın sektörel gelişmeleri hizmetlerine uyarlamasından şad olduğunu açıklayanların oranı yüzde 52,8’ken, “fazlaca memnun” olduğunu belirtenlerin oranı yüzde 23, 4 oldu.
Piyasa şartlarıyla mukayese edildiğinde fiyat/performans siyasetinden iştirakçilerin yüzde 39, 8’i “mutluyum”, yüzde 18,5’i “epey mutluyum”, yüzde 26, 8’i “yönetim eder” ve yüzde 9,4’ü “şad değilim” karşılığı verdi.
‘İlgili çalışana ulaşma kolaylığında memnuniyet oranı yüzde 79,1’
Araştırmanın bilgileri şu biçimde:
TEİAŞ’ın son stratejik planında yer alan bir araştırma ise yurttaşların yüzde 81,2’sinin firmanın genel hizmetlerinden mutlu olduğunu gösterdi.
Buna bakılırsa, yurttaşların şirketin eser ve hizmetlerinden memnuniyet seviyesi yüzde 81,7; iletişim- personel-ulaşılabilirlik konusunda memnuniyet seviyesi yüzde 81,1 ve genel memnuniyet seviyesi de yüzde 80,9.
Araştırmanın bilgilerina bakıldığında iştirakçilerin yüzde 58,7’si sağlanan hizmetin kalitesinden yüzde 58,7 oranında “memnun”, yüzde 28,9 oranında “fazlaca memnun” olduğunu belirtti. Yüzde 10,1’lik kesim hizmet kalitesini “idare eder” buldu.
İştirakçilerin yüzde 48’i hizmetlerin güvenirliğinden “memnun” olduğunu ve yüzde 46,6’sı da “oldukça memnun” olduğunu kaydetti.
‘Memnuniyet oranı yüzde 84,4’
“Hizmetlerin teslim müddetlerine uyulmasından” memnuniyet düzebir daha bakıldığında iştirakçilerin yüzde 53,8’i “mutluyum”, yüzde 30,6’sı “epey mutluyum” karşılığını verirken, yüzde 11,8’i de “Yönetim eder” dedi.
TEİAŞ’ın sektörel gelişmeleri hizmetlerine uyarlamasından şad olduğunu açıklayanların oranı yüzde 52,8’ken, “fazlaca memnun” olduğunu belirtenlerin oranı yüzde 23, 4 oldu.
Piyasa şartlarıyla mukayese edildiğinde fiyat/performans siyasetinden iştirakçilerin yüzde 39, 8’i “mutluyum”, yüzde 18,5’i “epey mutluyum”, yüzde 26, 8’i “yönetim eder” ve yüzde 9,4’ü “şad değilim” karşılığı verdi.
‘İlgili çalışana ulaşma kolaylığında memnuniyet oranı yüzde 79,1’
Araştırmanın bilgileri şu biçimde:
- İlgili çalışana ulaşma kolaylığından iştirakçilerin yüzde 45,1’i mutlu, yüzde 34’ü epey mutlu. Yüzde 14,8’i yönetim eder buluyor.
- Bağlantıya geçilen işçinin tavrından iştirakçilerin yüzde 45,1’i mutlu, yüzde 43,4’ü epey mutlu ve yüzde 8,4’ü ise yönetim eder görüyor.
- İrtibata geçilen işçinin muhtaçlığa karşılık verme meselelere tahlil getirebilme maharetinden iştirakçilerin yüzde 52,7’si şad, yüzde 34,6’sı fazlaca mutlu. Yüzde 9,7’si ise yönetim eder buluyor.
- TEİAŞ çalışanının emekçi sıhhati ve iş güvenliği kurallarına değer vermesinden iştirakçilerin yüzde 45,3’ü mutlu, yüzde 45,3’ü epey şad. Yönetim eder bulanların oranı yüzde 8,2.
- İrtibat kanallarının (telefon, faks, e-posta vb.) etkinliğinden iştirakçilerin yüzde 55,4’ü şad, yüzde 28,2’si epeyce şad. Yönetim eder bakılırsanlerin oranı yüzde 10,1.
- . Müşteri şikâyetlerine karşı sergilenen halden yüzde 15,8’i epeyce şad, yüzde 42,1’i mutlu. Yüzde 21,1’i yönetim eder bulurken, yüzde 7,9’u şad değil. Yüzde 13,2’si de hiç mutlu olmadığını belirtti.
- Şikâyetlerinize yönelik getirilen tahlilden memnuniyet seviyesi yüzde 30,8. Çok şad olduğunu söyleyenlerin oranı 15,4. Yüzde 28,2’si tahlillerin yönetim eder olduğunu açıklarken, yüzde 10,3’ü mutlu değil. Yüzde 15,4’ü ise hiç mutlu olmadığını kaydetti.
- Şikâyetin giderilme müddetinden iştirakçilerin yüzde 34,2’si şad, yüzde 10,5’i fazlaca şad. Bu süreyi yüzde 28,9’u yönetim eder bulurken, yüzde 13,2’si şad olmadığını ve bir daha yüzde 13,2’si hiç mutlu olmadığını lisana getirdi.
- İş ile ilgili rastgele bir sorunu ilettiğinizde geri bildirim alınmasından iştirakçilerin yüzde 48,7’si mutlu ve yüzde 17,9’u epey şad. İştirakçilerin yüzde 12,8’i bu geri bildirimi yönetim eder bulurken, yüzde 10,3’ü şad değil ve yüzde 10,3’ü de hiç şad değil.”