Ölü Toto Cutugno, taziye mesajları

JacksonduS

New member
Müzik dünyasından İtalyan siyasetine ve ötesine kadar, anmayı amaçlayan taziye mesajları çoğalıyor Toto Cutugno80 yaşında vefat eden kişi.

Ölü Toto Cutugno, taziye mesajları: müzik ve eğlence dünyası

Toto Cutugno, uzun süren bir hastalığın ardından bugün 22 Ağustos Salı günü 80 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının vefat haberi İtalyan müzik dünyasını yasa boğdu. Hatta şarkıcıyı anmak için sosyal profillerinde taziye mesajları paylaşan pek çok müzisyen ve ünlü vardı.

Twitter’da “Toto Cutugno bir sanatçı, bir adam ve iyi ve nazik bir İtalyandı” diye yazdı Laura pausini. “Onunla ilgili birçok anım var ve vefatından dolayı içtenlikle üzgünüm. Ailesine ve dünyanın her yerindeki hayranlarına kucak dolusu selamlar.”

#Toto Cutugno o bir sanatçıydı, bir insandı ve iyi ve nazik bir İtalyandı. Onunla ilgili birçok anım var ve vefatından dolayı içtenlikle üzgünüm. Ailesine ve dünyanın her yerindeki hayranlarına kucak dolusu selamlar
💙

— Laura Pausini (@LauraPausini) 22 Ağustos 2023
Fabio Fazio 80 yaşındaki kişinin “nazik bir insan olduğunu” yazdı. “Unutulmaz anılar beni ona bağlıyor. Onun ortadan kaybolması büyük bir boşluk bırakıyor ve büyük bir acıdır” diye ekledi sunumcu.

#Toto Cutugno nazik bir insandı. Unutulmaz anılar beni ona bağlıyor.
Onun gidişi büyük bir boşluk bırakıyor ve büyük bir acıdır.

— Fabio Fazio (@fafazio) 22 Ağustos 2023
“22 Ağustos. Gerçek bir İtalyan olan Toto Cutugno gitti… Büyük İtalyan geleneğinin yazarı ve yorumcusu. Dünyanın en ünlü İtalyan şarkılarından biri olan L’Italiano’yu yazdı. Birbirimizi ezelden beri tanıyorduk. Merhaba Toto, müziğiniz gökyüzüne yükseliyor”. Ancak bunlar, tarafından gönderilen sözlerdir. Gianni Morandi Facebook’ta.

Jovanotti’den Simona Ventura’ya

Ancak Instagram’da paylaştığı ve bol fotoğrafla eşlik ettiği uzun gönderisinde, Genç insanlar şunu yazdı: “Artık dünya için büyük bir İtalyan sanatçısı olan Toto Cutugno’nun öldüğünü öğrendim. Merhaba büyük Toto, arkadaş ve usta, orada vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadığımda her zaman harika bir hikaye ve anlatacak harika bir anekdotla karşınızdayım. Şarkı yazma sanatına dair zengin tavsiyeler. Yufka yürekli huysuz, harika bir uzman ve meraklı bir müzisyen”.

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle

Lorenzojova (@lorenzojova) tarafından paylaşılan bir gönderi
Kırık bir kalple ve “gerçek bir İtalyan” deyimiyle Nina Zilli sanatçıyı selamlamak istedim. “Güzel zamanlarımın tanığı, ülkemizin bayrağı, İtalyan şarkısının en büyük yorumcularından biri ayrılıyor. Seni asla unutmayacağız” dedi daha sonra Simon VenturaSanremo Festivali 2004’ün kapak gecesine ait fotoğraf ve videoları paylaşıyorum.

Gerçek bir İtalyan
💔
rip #Toto Cutugno

— Nina Zilli (@ninazilli) 22 Ağustos 2023

“Toto, sevgili ve sevgili dostum. Eğlencenin ve yaşamın sayısız ve unutulmaz anlarına eşlik eden, iyi yolculuklar dilerim. Seni özleyeceğim” diye yazdı Bebek.

Toto, sevgili ve sevgili dostum. Eğlencenin ve yaşamın sayısız ve unutulmaz anlarına eşlik eden, iyi yolculuklar dilerim. seni özleyeceğim
🙏
@Toto Cutugno #Toto Cutugno pic.twitter.com/njR3LqEyTg

— Pupo (@pupoghinazzi) 22 Ağustos 2023
Al Bano’nun anısı

“Yaklaşık 15 yıl önce, Milano’daki San Raffaele hastanesinin kurucularından biri olduğum için beni arayarak hastalığını tedavi edecek bir profesör bulmasını istedi. Ciddi bir kötülükden beri ben doktorlar sonra bana bunu söylediler yaşamak için sadece beş ayı vardı. Bunun yerine harikaydı, 15 yıl dayandı. Gerçek bir mucize” dedi El BanoCutugno’nun ölüm haberi hakkında yorum yapıyor.

“Onu çok iyi tanıyordum. 1976’da Fransa’da bir televizyon programı için, ardından 1980’de Tokyo’da Yamaha Festivali’nde tanıştık. Çok hoş bir insan, komik, huysuz yüzüyle. Büyük müzisyen, ne yazık ki İtalya’da onu hak ettiği gibi anlamadılar. Ancak yurtdışında büyük başarı elde eden Toto’nun şarkıları Fransa ve Almanya’da büyük sanatçılar tarafından seslendirildi. Rusya’da 1 numaraydı. Rusya’daki 70. doğum günü partimde oradaydı ve büyük bir başarıydı,” diye sözlerini tamamladı şarkıcı.

Ölü Toto Cutugno, taziye mesajları: siyaset dünyası

Toto Cutugno’nun ölüm haberi yayıldığında, İtalyan siyaset dünyası sadece İtalyan sanatçıyı selamlamakla kalmadı. Başbakan, “Gerçek bir İtalyan olan Toto Cutugno’ya merhaba” diye yazdı Giorgia Meloni.

Gerçek bir İtalyan olan Toto Cutugno’ya merhaba. pic.twitter.com/8RH6hy7FmK

— Giorgia Meloni (@GiorgiaMeloni) 22 Ağustos 2023
Başbakan Yardımcısı ve Bakan Matthew SalviniBunun yerine şunları söyledi: “Bugün bir Grandissimo aramızdan ayrılıyor: ‘L’Italiano’su ile milyonlarca insana şarkı söyletmeyi başardı ve İtalyan müziğini tüm dünyaya taşıdı. Güvenli yolculuklar, Toto Cutugno”.

O zaman Arnavut lider de Facebook’ta bir gönderi paylaşıyor Ed Rama İtalyanca şöyle yazdı: “Sen harika, gerçek bir İtalyandın, bu yaz Vlora’da buluşmamız gerekiyordu ama şarkıların birçok Arnavut’un kalbinde sonsuza kadar kayıtlı kalırken Tanrı senin huzur içinde yatmana izin verdi. Her şey için teşekkürler Toto Cutugno, sizin gibi bir efsaneyle birlikte yaşamak bir ayrıcalıktı”.