Öğleden Sonra Beş’te Barbara D’Urso yerine Myrta Merlino mu?

JacksonduS

New member
Öğleden Sonra Beş’te Barbara D’Urso’nun yerini Myrta Merlino alacak mı? İşte en son söylentiler.

İle ilgili Nicholas Theophilus Yayınlanan 1 Temmuz 2023

Temmuz ayına “telemarket” cephesinde çatırdayan bir başlangıç. kısa bir süre sonraMedya seti duyurusu (Bu, Barbara D’Urso’nun Cologno stüdyolarından vedasını doğrular), Davide Maggio’nun web sitesinde, Barbarella’nın yerini alacağına göre kararsızlıklar sızdırdı. Myrta MerlinLa7’nin bilgi hanımı.

Mediaset’te D’Urso’nun yerine Myrta Merlino: L’Aria Che Tira…

Gazeteci Myrta Merlino, son günlerde, ortağı Marco Tardelli ile paylaştığı yazlık evinde Lampedusa’daki inzivaya çekilmek üzere yola çıkmadan önce, Urbano Kahire’nin ağına veda etmişti. Yıllarca La7’nin en iyi öğleden sonra sohbetlerinden biri olan “L’Aria che tira”ya ev sahipliği yaptı.

“Bu L’aria che tira’nın son bölümü, inanılmaz bir yolculuk, harika ve özel bir macera. Beni her zaman son derece özgür hissettiren Urbano Cairo’ya ve her şeyden önce hepinize yürekten teşekkürler” sözleriyle daha birkaç gün önce Roma’daki stüdyosunun ışıklarını söndürdü.

Ama sonunda ve gözlerini doğrudan kameraya çevirerek herkese güvence verdi: “Ve biz yakında görüşürüz, çok yakında. evet sana söz veriyorum. Seni seviyorum”.

Onu bir daha nerede göreceğiz? DavideMaggio.it’ten gelen söylentilere göre, onu kesinlikle tekrar Barbara D’Urso’nun yerinde, muhtemelen şirketin başında göreceğiz. Öğleden Sonra Beş. Bu seçim, Biscione’de öğleden sonraki bilgilerin başyazısında meydana gelen değişiklikleri doğrulayacaktır.