Nevzat Aydın Yemeksepeti’ndeki bakılırsavini bırakıyor

uçanteneke

New member
Yemeksepeti’nin kurucularından ve CEO’su Nevzat Aydın, ailesine daha fazla vakit ayırabilmek ve Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin gelişmesi için genç girişimcilere verdiği dayanaklara odaklanabilmek ismine CEO’luk misyonundan ayrılma sonucu aldı. CEO’luk vazifesine 2011 yılında Yemeksepetine katılan ve hala İş Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak nazaranv yapan Mert Baki’nin atandığı belirtildi.

Nakliyat-İş sendikasına üye olmaları sebebi öne sürülerek işten çıkarılan çalışanlarıyla gündeme gelen Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, toplumsal medyadan yaptığı paylaşımla nazaranvinden ayrıldığını duyurdu.

— Nevzat Aydın (@zagortenay76) November 1, 2021

Aydın, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Evet, bir bölümün sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı fakat nazaranbildim. Yemeksepeti’ndeki CEO’luk misyonumu artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın vakti geldi” diye yazdı.

Aydın, nazaranvi Mert Baki’nin devralacağını deklare etti.

Nevzat Aydın’ın paylaşımı şöyleki:

“Evet, bir zamanın sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı fakat nazaranbildim.
🙂
Yemeksepeti’ndeki CEO’luk bakılırsavimi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın vakti geldi. Yemeksepeti 9000 çalışanı ile artık epeyce büyük, dalında de tüm haksız karalamalara rağmen açık orta ile başkan bir şirket ve ben artık aileme, kendime ve filantropiye daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Daima elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir idare göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola.

Bu muvaffakiyet öyküsünün hiç bir yerinde hiç bir vakit teşvik, lisans, tahsis, devlet takviyesi, tanıdık, kredi vs. yer almadı. Bunların yerine daima en büyük kozumuz ‘inovasyon’ oldu. İnovasyonu tam ortamıza almış bir şirket olarak daima birlikte yıllar içerisinde o denli öncü şeyler yaptık ki DVD projesi, restoran yorumları, gamification ve muhtarlık savaşları, siparişlerle ‘Nutuk’ ve klasiklerin dağıtımı, Banabi ve Mahalle vs….

Benden daha sonraki devirde yıllardır bizimle olan Mert Baki nazaranvi devralacak. Geçtiğimiz aylarda epeyce uygun bir idare grubu kurduk ve hem bu takıma tıpkı vakitte sevgili Mert’e inancım tam. Yemeksepeti post-pandemi periyodu için kusursuz derecede hazır. Unutmadan Yemeksepeti Mahalle açıldı.”