JacksonduS
New member
Myrta Merlino La7’ye veda ediyor: 12 yıl sonra L’aria che tira’yı ‘kapatıyor’. Duyuru izleyenleri şaşırtıyor.
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 16 Haziran 2023
Myrta Merlin, tamamen beklenmedik bir duyuru ile La7’ye ve programı L’aria che tira’ya veda etti. Son bölümde sunucu ve gazeteci seyircilerden ayrıldı.
Myrta Merlino: La7’ye veda
en son bölüm Esen rüzgar sadık izleyicilerin zihinlerinde kazınmış olarak kalacaktır. Sunucu Myrta Merlino, 12 yıllık onurlu hizmetinin ardından La7’den ayrıldığını açıkladı. Başladı:
Görünür bir şekilde heyecanlanan Merlino devam etti:
Myrta Merlino, işbirlikçilerine teşekkür ettikten sonra yayıncı Kahire’ye ve halka bir düşüncede bulundu:
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 16 Haziran 2023
Myrta Merlin, tamamen beklenmedik bir duyuru ile La7’ye ve programı L’aria che tira’ya veda etti. Son bölümde sunucu ve gazeteci seyircilerden ayrıldı.
Myrta Merlino: La7’ye veda
en son bölüm Esen rüzgar sadık izleyicilerin zihinlerinde kazınmış olarak kalacaktır. Sunucu Myrta Merlino, 12 yıllık onurlu hizmetinin ardından La7’den ayrıldığını açıkladı. Başladı:
Myrta Merlin’in konuşması“Ya şimdi? Şimdi nereden başlamalıyım? 12 uzun yıl, önemli olan hangi hayatların iç içe geçtiği, değiş, dünya değişse, biz değişsek vay canına. 12 yıllık çalışma ama bu asla sadece iş değil. Yılda 200 bölüm, her gün 2 buçuk saat, adeta hayatımızı birlikte geçirdik”.
Görünür bir şekilde heyecanlanan Merlino devam etti:
Myrta Merlin tekrar televizyonda mı? Bu bir söz“Sonra bugün geliyor. Büyük bir büyüklük anı duygu: bugün benim için L’Aria che tira’nın son bölümü. İnanılmaz bir yolculuktu, renkli bir rüyaydı, bizi sık sık rahatsız eden siyah ve beyazın ötesine bakma taahhüdüydü (…) Gösteri devam etmeli dünyamızda bir mantra ama aynı zamanda bir söz: ne olursa olsun her zaman onunla olacağız bizi ayakta tutan ve sizin için güvenilir kılan tutku. Her gün siz ve biz, her gün haberler, gerçekler, zamanımıza damgasını vuran hikayeler. Bataclan, Papa’nın istifası (…) Her şeye yön veren tek kelime: Tayfa çünkü bu inanılmaz ekip sayesinde – buraya gelin – her zaman özveri ve kararlılıkla ilerledik”.
Myrta Merlino, işbirlikçilerine teşekkür ettikten sonra yayıncı Kahire’ye ve halka bir düşüncede bulundu:
“Ağ sayesinde (…) Editöre, bana her zaman muazzam hissettiren Urbano Cairo’ya yürekten teşekkürler özgür bu yerde. Ama her şeyden önce size teşekkür ederim çünkü siz benim tüm başarımın anahtarısınız, benim harika seyircim. (…) Bizi gündüz programının lideri yaptığınız için teşekkür ederiz (…) Ve biz Sizi yakında göreceğiz, çok yakında. Evet, sana söz veriyorum.”