Müzik kariyerine yönelik eleştiriye yanıt

JacksonduS

New member
Şarkıcı sanatsal yolunu açıklığa kavuşturur ve yetenek şovunun ötesindeki sanatçıları takip etmeye davet eder.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 26 Mayıs 2025, 02:17

Alessandra Ciccariello'nun mesajı

Amici'nin 21. baskısına katılımıyla tanınan Alessandra Ciccariello, yakın zamanda onu “Oblivion'da sona erdirmekle” suçlanan bir düşmanla karşılaştı. Belirleyici bir tonla Alessandra şöyle dedi: “Bu baskıda arkadaşlarından çıkan hepimiz önemli rekor sözleşmeler imzaladık ve şu anda müzikle çalışıyoruz”.

Şarkıcı, müzikal kariyerin bir yetenek şovunun sonu ile bitmediğini vurgulamak istedi, ancak zamanla devam eden bir yol.

Büyüyen sanatsal bir yol

Alessandra, Sanremo Giovani'nin finaline ulaşan Alex ve Jovanotti'nin konserlerini açan Nicol gibi eski macera arkadaşlarından bazılarını gösterdi. Müzik dünyasında çalışmanın sabit olduğunu ve bir şöhret anı ile sınırlı olmadığını vurgulayarak, “Küçük çocuğumda, şu anda İtalya'nın en önemli yöneticisiyle imzaladım” diye ekledi. Şarkıcı, takipçilerini programın vizyonunda durmamaya değil, katılımlarından sonra bile sanatçıları takip etmeye davet etti.

Kalıcı bir tutku olarak müzik

“Müzik bir yolcu modası değil,” dedi Alessandra, “giydiğim bir elbise değil çünkü moda ve sezonu bitirdiğimde çıkarıyorum”. Bu sözlerle, müzik tutkusunun otantik ve kalıcı olduğunu açıklığa kavuşturmak istedi. Şarkıcı, hayranları sanatçının yolunu takip etmeye, çalışmalarının kameraların dışında bile devam ettiğini anlamaya çağırdı. “Sizi bizi takip etmeye davet ediyorum, sizi program zamanında durmamaya davet ediyorum, çünkü sonra bile bir zaman var”.

Arkadaş sonrası müzik sahnesi

Alessandra ve onun baskı yoldaşlarının yoluna rağmen, herkesin aynı servete sahip olmadığını belirtmek önemlidir. Sissi ve LDA gibi bazıları müzik sahnesinde belirli bir görünürlüğü korumayı başardı. Bununla birlikte, Talent'e katılan diğer birçok sanatçı, kendilerini oldukça rekabetçi bir sektörün sert gerçekliğiyle yüzleşmek zorunda buluyor. Müzik kariyeri bağlılık ve özveri gerektirir ve başarı her zaman garanti edilmez. Alessandra, zorluklara rağmen çalışmaya devam etmenin ve yeteneğine inanmanın önemini vurgulamak istedi.