JacksonduS
New member
Yazar Michela Murgia, Vanity Fair’e anlatıyor ve ölümden değil acıdan korktuğunu ortaya koyuyor.
İle ilgili Mutlu Emmanuel Paolo de Chiara Yayınlanan 20 Haziran 2023
Yazar michelle murgia hastalığı ve tedaviyle nasıl başa çıktığı hakkında tekrar konuştu. mikrofonlarla yapılan bir röportaj sırasında Gösteriş Fuarıtarafından rapor edildi bugün.it, kabul etti ölümden değil acıdan kork.
Michela Murgia hastalığı hakkında konuşmak için geri dönüyor: “Acıdan korkuyorum”
Michela Murgia hastalığını cesaretle kabullendi ve kanserle mümkün olan en iyimser tavırla yüzleşmeye çalışıyor. Söz konusu haftalık gazetenin gazetecileriyle konuşan yazar, teşhisi nasıl aldığını anlattı:
Michela Murgia, hem özel hem de profesyonel olarak hayatından memnun ama bu, henüz yerine getirmediği son bir dileği olmadığı anlamına gelmiyor. Sardunyalı yazar, Koreli grup BTS ile tanışma hayalleri. Murgia dedi ki:
İle ilgili Mutlu Emmanuel Paolo de Chiara Yayınlanan 20 Haziran 2023
Yazar michelle murgia hastalığı ve tedaviyle nasıl başa çıktığı hakkında tekrar konuştu. mikrofonlarla yapılan bir röportaj sırasında Gösteriş Fuarıtarafından rapor edildi bugün.it, kabul etti ölümden değil acıdan kork.
Michela Murgia hastalığı hakkında konuşmak için geri dönüyor: “Acıdan korkuyorum”
Michela Murgia hastalığını cesaretle kabullendi ve kanserle mümkün olan en iyimser tavırla yüzleşmeye çalışıyor. Söz konusu haftalık gazetenin gazetecileriyle konuşan yazar, teşhisi nasıl aldığını anlattı:
Sonra ekledi:“hastaneye geldim hayatın sonunda. Ambulansta, acil serviste ve hemen ameliyathanede. İkinci kilitlenmeydi, 2021 Yılbaşı Gecesi. Yarı baygındım, ölmeye ikna oldum ve doktorlar öleceğime ikna oldu.
Sonunda Michela Murgia şunları söyledi:“İyileşip dışarı çıktığımda kanser teşhisi gelince sevindirici haberdi, çünkü hala zamanım vardı, çünkü yoğun bakımda ölmeyecektim.“.
Michela Murgia’nın son dileği“Reddedilmiş hissetmedim, bu haber kanser değil, zaman demekti. Ben ölümden korkmuyorum. acıdan korkuyorum. Tabii ki ölümüm hakkında konuşuyoruz. Çocuklarımdan biri hastalansa bu kadar mutlu olmazdım” dedi.
Michela Murgia, hem özel hem de profesyonel olarak hayatından memnun ama bu, henüz yerine getirmediği son bir dileği olmadığı anlamına gelmiyor. Sardunyalı yazar, Koreli grup BTS ile tanışma hayalleri. Murgia dedi ki:
“Muhtemelen gitmeyeceğim, ama Bts bana gelecek. bilemezsin.”