Matteo Berrettini ve Avustralya Açık'ta utanç verici bölüm

JacksonduS

New member
İtalyan tenis oyuncusunun maçını işaret eden eğlenceli ve utanç verici bir bölüm.

İle ilgili 
Editoryal personel haberleri.it 
Yayınladı 13 Mart 2025, 05:10

Unutulmaz bir maç

Yetenekli İtalyan tenis oyuncusu Matteo Berrettini, son zamanlarda spor kariyerini silinmez bir şekilde işaretleyen bir bölümü paylaştı. 2022 Avustralya Açık sırasında Berrettini, sadece spor savaşı değil, aynı zamanda kişisel direnişin gerçek bir kanıtı olduğunu kanıtlayan bir maçta Brandon Nakashima ile karşılaştı. Tenis oyuncusu, performansını daha da unutulmaz kılan güçlü bir mide ağrısı ile oynadığını söyledi.

Kritik An

Maç, ilk seti kaybettikten ve ikincisini kazandıktan sonra Berrettini'yi kötü hissetmeye başladığında beklenmedik bir dönüş yaptı. Durum hızla dejenere edilir ve onu doktorun müdahalesini talep etmeye zorlar. Büyük bir hızlılıkla, rahatsızlığını hafifletmeye çalışmak için Imodium'u almaya başladı. Zorluğa rağmen, tenis oyuncusu üçüncü seti fethetmeyi başardı, ancak belli bir fedakarlık olmadan değil. “Bir şekilde bu seti kazanmayı başardım, ama neşelendirmedim bile, doğrudan tuvalete gittim,” dedi bir gülümsemeyle.

Komik bir fıkra

Berrettini'nin hikayesi burada bitmedi. Maç sırasında, her saha değişikliğinde banyoya koşmak gibi bir dizi utanç verici durumla karşılaşması gerekiyordu. “Hiç durmadan bütün bir seti oynadım,” diye itiraf etti, o anda ruh halini açıkladı. En komik kısım koçuna iletişim kurduğunda geldi: “Bana bok ediyorum”. Bunun bir performans kaygısı sorunu olduğunu düşünen koç, onu teşvik etmeye çalıştı, ancak Berrettini şöyle açıklığa kavuşturmak zorunda kaldı: “Hayır, bu tür bir korku değil, o onun”. Bu bölüm, hayranlar ve uzmanlar arasında kahkaha ve inançsızlık uyandırdı, bu da büyük sporcuların da utanç verici durumlarda olabileceğini gösterdi.