JacksonduS
New member
İstiladan sonra Federez, Masini ile Ariston'a güzel orospu yeniden yorumlar: Kimlere adanmış? Çubukları bunu ortaya çıkarıyor.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 15 Şubat 2025, 13:57
Çok fazla istiridye sonra, '2.0' versiyonu Güzel orospu. 1995 yılında Ariston'a getirilen Marco Masini'nin tarihi şarkısı, özel bir ekle düetlerin akşamına geri dönüyor: yayınlanmamış çubuklar Fedez. Ama bu seçimin anlamı nedir ve kim adanmıştır?
Sanremo 2025, Federez ve “Beautiful Bitch” in arkasındaki gizli özveri
Performansı dinledikten sonra, Federez'in şarkıya bazı referanslar eklediği varsayılabilir. Angelica Montiniiddia edilen sevgilisi. Fabrizio Corona'ya göre, rapçi Montini bir kenara olmasaydı, düğün gününde Chiara Ferragni'yi sunak bırakma riskiyle karşı karşıya kalacaktı.
Metnin bazı sözleri ona erteliyor gibi görünüyor:
Federez ve “Güzel Kaltak” daki Chiara Ferragni'ye referans
Görünür bir şekilde heyecanlı olan rapçi, bu kelimeleri telaffuz ederken gözyaşlarına gelme noktasında göründüğünde, performansın finaline özellikle yoğun bir an gelir:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 15 Şubat 2025, 13:57
Çok fazla istiridye sonra, '2.0' versiyonu Güzel orospu. 1995 yılında Ariston'a getirilen Marco Masini'nin tarihi şarkısı, özel bir ekle düetlerin akşamına geri dönüyor: yayınlanmamış çubuklar Fedez. Ama bu seçimin anlamı nedir ve kim adanmıştır?
Sanremo 2025, Federez ve “Beautiful Bitch” in arkasındaki gizli özveri
Performansı dinledikten sonra, Federez'in şarkıya bazı referanslar eklediği varsayılabilir. Angelica Montiniiddia edilen sevgilisi. Fabrizio Corona'ya göre, rapçi Montini bir kenara olmasaydı, düğün gününde Chiara Ferragni'yi sunak bırakma riskiyle karşı karşıya kalacaktı.
Metnin bazı sözleri ona erteliyor gibi görünüyor:
Yeni versiyonun cümle ile açıldığını vurgulamaya değer “İhanet ettiğim kadının tüm hayallerini yok eden güzel orospu”. Federez'in değişebileceği bir pasaj, ancak orijinaline kıyasla değişmeden ayrılmayı seçti. Belki de tam olarak yaşadığı deneyimin altını çizmek.“Öpmek ve seni seviyorum evet, ama gizlice yap / Başlamadan önce her şey nasıl bitebilir? Karnında beni daha az kötü yapan bir yara izi var. “
Federez ve “Güzel Kaltak” daki Chiara Ferragni'ye referans
Görünür bir şekilde heyecanlı olan rapçi, bu kelimeleri telaffuz ederken gözyaşlarına gelme noktasında göründüğünde, performansın finaline özellikle yoğun bir an gelir:
Önceki çubuklar Montini ile olan deneyimini ifade ediyor gibi görünüyorsa, bunlar Chiara Ferragni ile yapılan molaya, yapılan hatalar için gerçek bir mea culpa olarak ve evliliklerini yok ettikleri gibi görünüyor.“Şimdi benim sayesinde iğrenç olanı sevgiyle karıştırıyorum, istemediğini bulmak zorunda olmayanları arayanlar. Bizi gerçekten sevenler gibi bizden nefret edenlere asla zarar veremeyeceğiz. Güzel bir orospu olmanın tüm nedenlerini verdim“.