Mario Cusitore stüdyoya dönecek mi? Onun şaşırtıcı yanıtı

JacksonduS

New member
Ida Platano'nun eski talipi, erkeklere ve kadınlara dönmesini isteseler de nasıl davranacağını söyledi. Herkesi şaşırtmak

İle ilgili
Daniele Orlandi

Yayınladı 26 Haziran 2025, 18:41

Birçoğu Mario Cusitore a'nın katılımını hatırlıyor Erkekler ve kadınlar. Ida Platano'nun eski talipi televizyon programı hakkında konuşmaya geri döndü

Maria de Filippi tarafından stüdyoya dönme olasılığı ya da olmasın bazı ayrıntılar sağlayarak yürütülüyor.

Dahası Napoliten Radyo Konuşmacısı Programa girdikten hemen sonra kendini ayırt etti, zengin bir hayran grubunu fark etmesine ve kazanmasına yardımcı olan bir karakter ve diyalektik karışım sayesinde UED'nin son baskısına katıldı.

Son saatlerde Cusitore, tanışma şovuna dönmesini isteseydi nasıl tepki vereceğini açıkladı.

Mario Cusitore erkeklere ve kadınlara geri dönecek mi? Eski talipin cevabı

Mario Cusitore, uzun bir röportajda anlattı. Lorenzo Pugnoloni

The Weekly Mio'da Yol'dan bahsetti. Dahası, bilgileri, herkesi terk eden bir dizi iniş ve çıkış sayesinde halkın dikkatini çekti.

Nefes askıya alındığında: Epilog, katılımın birine dönüşmemesini umuyordu. istikrarlı ilişki.

Sonra Cusitore, Canale 5'teki yayın programına geri dönme fırsatına sahip olsaydı, hem bir talip hem de olası bir Tronista olarak nasıl tepki vereceğini açıkladı: “Maria beni hatırlarsa – “Ben de geçtim.

Temizlik … ya da bir Tronista olarak! “Kısacası, eski talip, aslında tehlikede geri dönerek televizyon deneyimini takip etmeye geri dönmeye çok hazır.