Ludovica Valli yeniden mi yapıldı? Sosyal medyadan nefret edenlere verdiği yanıt

JacksonduS

New member
Ludovica Valli yeniden mi yapıldı? Sosyal medyadan nefret edenlere verdiği yanıt

İle ilgili Alice Kupası Yayınlanan 21 Haziran 2023

Ludovica Valli, kendisini “bariz kalça protezleri” olmakla suçlayan nefretçilere yanıt vermeye karar verdi.

Ludovica Valli: nefret edenlere cevap

Ludovica Valli, bu saatlerde onu sosyal medyada onun yüzünden hedef alan nefret edenlere ironi ile yanıt vermeye karar verdi. protez göğüs. Influencer, Beatrice Valli’nin kız kardeşi, külot ve atlet ile kendini gösterdi ve sosyal medya aracılığıyla şunları söyledi: “Bu soruyu cevaplamaya karar verdim çünkü beni çok güldürüyor, en azından bu gece hepimiz huzur içinde uyuyalım, değil mi? Spor salonuna çok daha az gitmek ve her gün bok yemek için protez yaptırmak istiyorum çünkü boku seviyorum”hala: “Şimdi size popo implantlarımı ve aynı zamanda spor salonu üyeliğimi gösteriyorum. Gevşek bir kalçam var ve selülitim var. Yani burada protez yok, dinleyen cerrah varsa bunu teyit edebilir. Protezim olsaydı hep takılı kalırdı, onun yerine yere düşüyordu. Yine de her şey normal: Ben her zaman antrenman yaptım ve iyi besleniyorum, bu yüzden siz de böyle normal bir popo istiyorsanız, spor salonunda antrenman yapmanızı, iyi beslenmenizi ve karbonhidrat tüketmenizi tavsiye ederim “.

Etkileyici, birkaç ay önce ikinci çocuğunun annesi oldu ve 2021’de onunkine sahip oldu. ilk kızı. Sosyal ağlarında, hayranlarının, arkadaşlarının ve meslektaşlarının çoğu, fiziksel şekli hakkında ona iltifat etti ve bir anne olarak hayatı hakkında daha fazla şey öğrenmek için sabırsızlanıyor.