bencede
Member
Üsküdar Belediyesi hudutları içerisinde bulunan ve 130 kuş çeşidine konut sahipliği yapan 354 bin metrekarelik doğal sit alanı Validebağ Korusu’na dün sabah saat 05.00 sıralarında iş makinalarıyla gelen belediye işçisi, korunun girişine kum ve moloz döktü. Bu haberi alan bölge sakinleri koruya gelerek, belediye işçisiyle tartıştı.
‘İNSANLARIN YEŞİLE OLAN DÜŞMANLIĞI HALA MI BİTMEMİŞ, İNANAMIYORUM’
Müzikçi Şeman Sam da koruya gelerek nöbet tutanlara dayanak oldu. Sam, “Ben de kendimi ağaçlara bağlıyordum, bu biçimde aksiyonlar yapıyordum. Bu kadar yıl geçmiş, gözleri hala mı buranın üzerinde? Ben buna inanamıyorum. Neredeyse 30 yıl geçmiş, hala mı bu biçimde sorunlar olur? İnsanların yeşile olan düşmanlığı hala mı bitmemiş, buna inanamıyorum” diye konuştu.
Validebağ Gönüllüleri yaptıkları kıymetlendirme kararında hareketlerini bugün de sürdürme sonucu aldı.
‘İNSANLARIN YEŞİLE OLAN DÜŞMANLIĞI HALA MI BİTMEMİŞ, İNANAMIYORUM’
Müzikçi Şeman Sam da koruya gelerek nöbet tutanlara dayanak oldu. Sam, “Ben de kendimi ağaçlara bağlıyordum, bu biçimde aksiyonlar yapıyordum. Bu kadar yıl geçmiş, gözleri hala mı buranın üzerinde? Ben buna inanamıyorum. Neredeyse 30 yıl geçmiş, hala mı bu biçimde sorunlar olur? İnsanların yeşile olan düşmanlığı hala mı bitmemiş, buna inanamıyorum” diye konuştu.
Validebağ Gönüllüleri yaptıkları kıymetlendirme kararında hareketlerini bugün de sürdürme sonucu aldı.