JacksonduS
New member
Kızı Skyler’ı boğulmaktan kurtaran Elisabetta Canalis’in hikayesi. İşte böyle yaptı.
İle ilgili Mutlu Emmanuel Paolo de Chiara Yayınlanan 14 Temmuz 2023
Elisabetta Canalis boğulma tehlikesi yaşayan kızının hayatını kurtardı. Trajik bir sonsözü olabilecek bu dramatik bölüm, Diletta Leotta’nın podcast’inin bir bölümünde anlatıldı.
Elisabetta Canalis: “Kızımı boğulmaktan kurtardım”
Dazn için çalışan şov kızı podcast’e hayat verdi “amatör anne” gibi anne olmak üzere Newcastle’ın Alman kalecisi Loris Karius’tan beklediği çocuk.
Leotta podcast’inin konuğu Canalis,kızı Skyler, eski kocası Dr. Brian Perri tarafındanbir elma parçasıyla boğuluyordu.
Canalis’in sözleri şöyle:
Canalis tarafından uygulanan manevra, yaniHeimlich manevrasıkızı Skyler’a ABD itfaiyecileri tarafından öğretildi:
İle ilgili Mutlu Emmanuel Paolo de Chiara Yayınlanan 14 Temmuz 2023
Elisabetta Canalis boğulma tehlikesi yaşayan kızının hayatını kurtardı. Trajik bir sonsözü olabilecek bu dramatik bölüm, Diletta Leotta’nın podcast’inin bir bölümünde anlatıldı.
Elisabetta Canalis: “Kızımı boğulmaktan kurtardım”
Dazn için çalışan şov kızı podcast’e hayat verdi “amatör anne” gibi anne olmak üzere Newcastle’ın Alman kalecisi Loris Karius’tan beklediği çocuk.
Leotta podcast’inin konuğu Canalis,kızı Skyler, eski kocası Dr. Brian Perri tarafındanbir elma parçasıyla boğuluyordu.
Canalis’in sözleri şöyle:
Sonra nasıl yapılacağını açıkladı:Kızım yanımda oturuyordu ve çizgi film izliyorduk, o elma yiyordu. Nefes almayı kes. Bazı bebekler nefes almadıkları için morarmaya başlarlar.. Yardım çağırmak için vaktin yok.
Heimlich manevrasının önemiOnları sırt üstü çevirmeli ve arkaya iki atış yapmalısın.. Bunu yapma berraklığı size geliyor çünkü siz annesiniz. Ama herkesin başına gelir.
Canalis tarafından uygulanan manevra, yaniHeimlich manevrasıkızı Skyler’a ABD itfaiyecileri tarafından öğretildi:
Heimlich manevrasının öneminden bahseden eski doku, herkesin bunu yapabileceğini de sözlerine ekledi. bunu yapmayı öğrenmeliler, özellikle çocuklarla ilgilenenlerçünkü hayat kurtaran bir manevradır.Sağlık görevlileri olan itfaiyeciler bana durumu açıkladı. ve bütün bunları bilirler, hastalanınca ilk yardım eden onlardır.