Kayıp beş Galli arkadaşın gizemi çözüldü – üçü öldü

DunyaVatandasi

New member

Korkunç bir trajedi: beş arkadaş kayıp. Acil servislerin onu bulması neredeyse iki gün sürdü. Üçü zaten öldü.

Galler’de polis ve kurtarma ekiplerine sert eleştiri: Geçen hafta sonu beş gencin kayıp olduğu bildirildi, fotoğrafları İngiliz basınına girdi. İngiliz medyası gizemi Salı günü çözdü: Beş arkadaş ciddi bir araba kazası geçirdi. Aracınız Cumartesi gecesi Cardiff yakınlarında yoldan çıktı ve bir kaza geçirdi. 20 yaşındaki ve 32 yaşındaki biri ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Diğer yolcular, 21 yaşındaki iki kadın ve 24 yaşındaki bir erkek öldü.

Ancak şimdi yakınları polisi eleştirdi: Çünkü araba kazası kazadan neredeyse iki gün sonra bulundu. Hayatta kalan iki kişi, 48 saat boyunca ölü üç arkadaşlarının cesetlerinin yanında mahsur kalmış ve çaresizce yardım çağrısında bulunmuştu.

Anne kızını boşuna aradı

20 yaşındaki yaralının annesi “Wales Online” portalına kızının Cumartesi öğleden sonra kaybolduğunu bildirdi. Daily Mail’e polisi on kez aradığını söyledi. Yetkililer, gençlerin sadece partiye gidecekleri gerçeğiyle onu bütün hafta sonu erteledi.

Bunun yerine, Cumartesi akşamından bu yana yaklaşık 200 kişi kayıp kişileri tek başına arıyor. Anne, kendisinin kaza mahallinden en az üç kez geçtiğini söyledi. Ancak araba enkazı, görünüşe göre kazadan sonra bir grup ağaç tarafından gizlenmişti.

“Hepsi en iyi arkadaştı ve birbirlerini çocukluklarından beri tanıyorlardı. İki gün boyunca hava aydınlanana ve sonra tekrar kararana kadar karanlıkta arabada mahsur kaldığını, yaşadıklarını hayal etmek çok korkunç” dedi. “Daily Mail” de alıntılanan 20 yaşındaki. Polis hemen aramaya başlasaydı kaza mahallini çok daha hızlı bulabilirdiniz, diye suçluyor.

Polis, halkı yardım için yalnızca Pazar akşamı geç saatlerde – arabanın – bir gönüllünün doğrulanmamış raporlarına göre – keşfedilmesinden birkaç saat önce çağırmıştı. Polis, şikayetleri dikkate alarak olayı bağımsız bir denetim makamına havale etti.

Kalabalıklar, Salı akşamı erken saatlerde St Mellons’daki kaza mahallinde kurbanlar için bir nöbet tuttu. Yas tutanlar çiçekler ve mektuplar koydu.