Jacopo Neri Federez'i takip eder ve Clara ile evi terk eder

JacksonduS

New member
Clara ve Federez turda aptal seçimleri kutlarken, bağları hakkındaki dedikodu ve Jacopo Neri hakkındaki yeni söylentiler devam ediyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 20 Haziran 2025, 12:02

Clara Ve Federez sayesinde bir an büyük başarı yaşıyor. Aptal Seçimlerİtalyan sıralamalarına hakim olmaya devam eden şarkıları. Bununla birlikte, müziklerini İtalya'nın etrafında getirirken, halkın dikkatini yüksek tutan ilişkileri hakkında ses ve dedikodu sıkıntısı yoktur. Bunlar arasında yeni kararsızlıklar ortaya çıkıyor Jacopo NeriBu hikayeye bir bölüm daha eklemek.

Clara ve Federez Müzikal Başarı ve Dedikodu Arasında

Clara ve Federez, birey sayesinde çok başarılı bir an yaşıyorlar Aptal SeçimlerYedi hafta sonra İtalya'daki en iyi yazan şarkıların ilk 20'sinde kalmaya devam ediyor. İki sanatçı, Puglia'daki Live Battiti'deki son görünüm gibi çeşitli İtalyan aşamalarında parçanın tanıtımına devam ediyor. Ancak, bir konser ile diğeri arasında, ilişkilerini ilgilendiren söylentiler azalmaz. Clara reddetti The Weekly tarafından yayınlanan hem fotoğraf DSÖbu da iddia edilen bir öpücük gösterdi, her ikisi de Federez ile gizli bir flörtle ilgili söylentiler Bunlar arasında sadece samimi bir dostluk var.

Bu arada, Clara ve Jacopo Neri arasındaki ilişki Krizde olurdu. Bildirilene göre MowmagClara ve Federez arasında duygusal bir katılım olmazdı; Son zamanlarda geri dönecekti ve olurdu Çok çekici bir dansçıya ilgi gösterildi.

Jacopo Neri Federez'i takip eder ve Clara ile evi terk eder

Benzer haberler, Radio RCS 75 ile yaptığı röportaj sırasında Jacopo Neri olarak ortaya çıkan gazeteci Gabriele Parpiglia tarafından da doğrulandı. Evi paylaşırdı Clara ile, Önce takip -up'ı Federez'e kaldırarak Instagram'da.

“Önyargı olmadan Federez ve Clara birlikte değiller. Hikaye yok, ama iki dakika önce bir haber aldım. Clara'nın tarihi ortağı görüldü Şarkıcı ile paylaştığı evden valizleri ile arabayı yüklediİkisi bir süredir birlikte yaşıyordu ve kendim Clara'ya yazdım, “Bana durumun nasıl olduğunu söyle” dedim, o sergiledi, genellikle cevap verdi, bu sefer bana cevap vermedi, bu yüzden bunu çıkardım Yanıt vermemesi bir haber, bir onay. Ancak havaya çıkmadan hemen önce ortağı Federez'i takip etti. Diyelim ki tüm bu bilgileri eklerseniz, kesinlikle bilmediğimiz bir şey aşağıdadır “.
Federa, şüphelere yer bırakarak bu haberi hiç reddetmedi, Clara her sesi kategorik olarak reddetti ve ilişkiyi net ve tekrar tekrar reddetti. Rapçinin daha sessiz ve en belirsiz tutumunun aksine, konumu açık ve belirleyiciydi.