İşte gerçekten bugün böyle

JacksonduS

New member
Eleonora Giorgi Hayatının en zor anıyla karşı karşıya kararlılık Her zaman ayırt eden ve bugün nasıl olduğunu anlatan. Bir Roma kliniğinde hastaneye yatırılan oyuncu,röportaj al Corriere della sera Kansere karşı savaşı, korkuları, anıları ve umutları paylaşması. “Üç hafta önce son krizden sonra onkoloğum beni hastaneye yatırmaya karar verdi. Kendimi evde, geceleri, çığlık atmak, acıların kavrayışında yalnız buldum. Burada güçlerimi kurtardım ”, güvende.

Eleonora Giorgi ve Hastalık: “Her gün bir hediye”

Bununla birlikte, durumunun farkında, korku tarafından boğulmuş olmasına izin vermez, ne de paylaşma konusunda yeniden düşünmez. “20 yaşımdan beri bir karakter oldum, Her şeyi paylaştım. Bunu söyleyecek yanlış bir şey yok Ondan fazla adım atamam. Ağrı terapisi, morfin ve kortizon yapıyorum. Boynumun ve oksijenimin etrafında bir ampou var: Beni gelecek olduğu için değil, her şey mümkün olduğunca geç gerçekleştiği için hayatta tutuyorlar. Her gün bir hediye“. Bütün bunlara dayanmak için onu hiç yalnız bırakmayan çocuklarının sevgisidir: “Yerçekimini anladığımda, çocuklarıma terapötik yaklaşımlara gitmek istemediğimi söyledim: Paul beni üzdü. Onlar olmadan belki de vazgeçerdim“. Olduğu kadar kızgın olup olmadığı sorulduğunda, “Hayır, çünkü ailenin ve halkın sevgisiyle dolu kalbim var. Flebo sırasında, çocuklarım üst üste 14 saat elimi sıktı “diyor duygu ile.

“Sadece acı çekenleri bırakma”

Ayrıca bu durumda, onu iyi hissettiren bir şey var: “Çocuklarımın sevgisi: Hemşireler bana açık değil. Bana kırktan bahsediyorlar -ciddi şekilde hasta ebeveynlerin önünde korkmuşlar “ve öneriyor:”Sadece acı çekenleri terk etmeyin“. Klinikte geçirilen zaman terapilerle değil, aynı zamanda uykusuz gecelerde yeniden ortaya çıkan anılarla da işaretleniyor.” Sessizlikte bir salıncakta hissediyorum, askıya alındım. Korkmadım: Çok daha fazla yaşama korkum vardı. Hayat bazen acımasızdır. Ölüm bilincinde olmak, şeyleri farklı analiz etmenizi sağlar. Ben uyurken, şimdi hayal ediyorum. Gerçekleşmeden önce ”.

Hayatının anıları

O zaman düşünce gider Mutlu Günler: “Ve uyandığımda çocuklarıma çocuk olarak tekrar düşünüyorum, benimle baba olmayı seçen iki adamla olan sevginin sonucu” … ve hatta daha fazlası bile üzücü: “İlk erkek arkadaşım Alessandro Momo'nun kaybolması. Ve ilaçlar: Bugün, kereviz ettiğimde, bu maddeler onları kısmen tanıyor ”. Hastalığın yaşadığı vücuda rağmen, kendine saygı duymaya çalışır. “Karnım ve bacaklarım şişti, ama her gün allık ve şapkayı koydum, bir santimetre olsa bile saç için bir fırçam var. Kendime saygı duymaya çalışıyorum: Pijamalardaki zarafetim için tebrikler alıyorum ”. Hastalık onu ölüm fikriyle yüzleşmeye zorladı, ama hiç merak etmedi “Çünkü sadece bana“. “Hayır, çünkü neden güzel şeylerin neden olduğunu hiç merak etmedim: Donatello David, Angelo'nun sevgisi, Massimo'nunki”. Sadece hayatının önemli bir bölümünü paylaştığı Massimo Ciavarro, ona yakın kalmak için Lampedusa'dan döndü. “Bana ölümsüzdün,” dedi, “yaşadığı Lampedusa'dan geri döndü, bana onun tarafından pişirilen şeyler getirmek için: Roma Gnocchi, püre ile köfte, buhar morina. On gün kaldı.”

“Dindar değilim, ama ilahi olan duygusuna sahibim”

Kendini bir inanan tanımlamaz, ancak daha büyük bir şeyin özünü uyarır. “Dini değilim ama İlahi olanın anlamı var. Ruhum rüzgarla götürülmeye hazır. Benim için hayatın büyülü bir anlamı var. “Ve eğer Sonrasında Bir şey var mıydı? “Klagi köpeğimi kucaklamak istiyorum, umarım benimle tanışmak için koşuyor. Sonra büyükannem ve meleğim. Ve iki kısa Napoliten seviyor, Pino Daniele ve Massimo Troisi “. Bugün hayata daha net bir görünümle bakıyor, küçük günlük gerilimlerin gitmesine izin veriyor ve eski yaşam çok uzak görünüyor. çok, küçük ve büyük miras için, tartışmalar kardeşler arasında, anne -law ve kızı arasında olanlar -law boşa harcanan hayat. Ben de çocuklarımı daha çok anlıyorum: Masumum, ama onları bir imza için fırtına eden 'La Giorgi' acı çektim.

Kendinin önemi -Ilony

Birçoğunun tanımladığı gibi bir savaşçı hissetmiyorsunuz. “Daha fazlasını hissediyorum 'arşivci denemek Kaos Siparişi“. Ve kaostan her zaman yardım ettiği değeri korumaya çalışır. “Kendini -Ilony. Akciğerlerde biyopsi yapmaya gittiğimde vücutta zaten işaretlenmiştim. Yani, daha iyi hissetmek için siyah tül -elastik bir tül gövdesi giydim. Ve sonra bana ticarete yardım etti: Hareketsiz kaldım, hassas sınavlar sırasında bunun bir rol olduğunu düşündüm “. Her şeye rağmen, bir kısmı devam ediyor umut. “Sonuçta, o kadar deliyim ki hala bir mucize umuyorum. Eğer gerçekleşirsek Papa'dan kaçacağız ve açıklamalar isteyeceğiz “.