“İşte Berlusconi benim içindi”

JacksonduS

New member
Unomatta Weekly'deki Francesca Pascale, Silvio Berlusconi ile bağlantıyı anlatıyor ve Virginia Raffaele'nin taklidi hakkındaki görüşünü paylaşıyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 15 Haziran 2025, 10:57

Yoğun ve samimi bir misafirperver Francesca Pascale ile Unomatta WeeklySilvio'nun eski ortağı nerede Berlusconi Yıllardır siyasi lideri birleştiren derin ve karmaşık bağ hakkında konuşarak kalbini açtı. Duygu ve berraklık arasında Pascale, Virginia Raffaele'nin ondan yaptığı taklit temasıyla zarafetle karşı karşıya kaldı.

Sevgi, ironi ve silinmez bir iz bırakan bir geçmişe yansıma arasında samimi bir hikaye.

Francesca Pascale ve Anne ile İlişki

Lorella Boccia a Unomatta WeeklyFrancesca Pascale, annesi Giuseppina ile derin ilişki, baba yokluğunun bıraktığı boşluk ve Silvio Berlusconi ile duygusal ilişkiden bahsederek özel hayatının bazı önemli anlarını geri çekti.

Anneden bahsetmişken, Pascale bunu bir olarak hatırladı sevecen figür ve tamamen aileye adanmış. Şarkı söyleme yeteneğini vurguladı, her gün şarkı söylediğini ve koşullar ona izin verseydi belki de sanatsal bir kariyere başlayabileceğini açıkladı. Giuseppina uzun bir hastalıktan sonra 2007'de ortadan kayboldu.

Sunucu ile diyalog sırasında, annenin son anlarına bağlı olarak özellikle dokunaklı bir bellek ortaya çıktı. Pascale, hiçbir zaman açıkça hiçbir şey söylememesine rağmen, annesinin Silvio Berlusconi ile ilişki.

“Ortakla yaş farkı ve partnerin sosyal önemi için biraz cesur bir duygusal ilişkiye başladığımı anladı. Silvio Berlusconi idi. Annem bana her şeyi biliyorum, anladım. Çok dikkatlisin çünkü baban olabilir, nasıl büyüdüğüm iyi davranabilir'. Kalbimde o cümle var. “
Sonra nasıl olduğunu söylediBabanın yokluğu vardı derin ve kalıcı etki Varlığı üzerine, duygusal ilişkileri yaşama şeklini de etkiliyor. Psikolojik bir analiz yoluyla geçersiz kıldığını ve zamanla günlük yaşamda ona yardımcı olan manevi bir referans bulduğunu açıkladı.

Beni kurtarmak için babamı affetmek zorunda kaldım. Bu eksikliği benim sorunummuş gibi yaşayamam. Babamın yokluğu babamın bir seçimiydi. Annemi, kız kardeşlerimi, kendimi gördüm ve acı çekti. Bu yüzden adamlar diyorum, ebeveynlerini affediyorum ve hatalarına izin vermelerine izin veriyorum. ”
Francesca Pascale ve Silvio Berlusconi'de dokunaklı itiraf

Francesca Pascale, Silvio Berlusconi ile ilişkisini söyledi Kendini asla basit bir aşk bağıyla sınırlamadı. Ona göre, Berlusconi hayatında birçok önemli rolü temsil etti: ortağı olmanın yanı sıra, en iyi arkadaşı ve lider olarak düşünmeye devam ettiği önemli bir referans noktasıydı.

İstediğim babaydı ve sevdiğim bir adamın kisvesindeydim. Biraz kafam karıştı, ama bu karışıklıkta dengemi buldum. “
Sonunda Pascale, Virginia Raffaele'nin ondan yaptığı taklitten bahsetti, bir gülümseme yırtmasına rağmen özellikle eğlenmediğini itiraf etti çünkü Bu temsilde kendini asla tanımadı. Figürünün etrafında, özellikle Berlusconi'ye olan yakınlığı nedeniyle çok güçlü bir karar olduğunu da sözlerine ekledi.

Diyerek şöyle devam etti: “Esas olarak soldan gelen kadınlardan, dile saygı ve dahil edilmeye ihtiyaç duyan kadınlardan gelen bu hikaye gelmedi çünkü? Çünkü bir önyargı vardı”.