Isola dei Famosi, Marco Mazzoli 2023’ü kazandı

JacksonduS

New member
Ilary Blasi, Mazzoli’nin zaferini açıkladıktan sonra “Ödül gittikçe kötüleşiyor” dedi.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 20 Haziran 2023

2023 Isola dei Famosi’nin kazananı belli oldu. Nicolas Vaporidis’in varisi, 105 numaralı hayvanat bahçesinin şefi Marco Mazzoli’dir. İkincisi, uzun konuşmasında yıllardır ABD’de tutuklu bulunan Chico Forti’yi anmıştır.

Isola dei Famosi finali, Marco Mazzoli zaferini Chico Forti’ye adadı

Radyo sunucusu öncelikle teşekkür etti: yazarların başındaki Celeste’den kardeş olarak anılan elçi Alvin’e, tüm yazarlar gibi. Son olarak, eski kazazede ve meslektaşı Paolo Noise ve Chico Forti’ye yapılan ithaflar: “Daha fazla dayanamazken içimdeydi ve Chico’nun haksız yere 24 yıldır hapiste olduğunu ve hala bir çıkış tarihi olmadığını nasıl yaparsın diye düşündüm”.

Mazzoli ayrıca karısı Stefania’ya daha iyi bir koca olacağına dair söz verdi.: “Karım Stefania konusunda bencildim. Ben ona çok bağlıyım. O benim en çok sevdiğim insan. Daha iyi bir koca olacağım. En azından deniyorum”. Mazzoli, kazananın açıklanmasından kısa bir süre önce ortağından dokunaklı bir mektup aldı: “Merhaba Bubu. Sensiz bu iki ay gerçekten zor geçti. Belki de bensiz nereye gitmek istediğini söylediğinde gerçekten doğrudur. Sen yoktun diye gülümsemeden geçen günlerimin her saniyesini özledim. Bu deneyimin ikimize de kazandırdığını düşünüyorum…”.

Alvin, adaylık alanındaki ışıkları söndürür.

Beklendiği gibi, sahip olan Alvin’dir. Playa Palapa’daki ışıkları söndürme görevi. Muhabir en önemli yerlerin izini sürdü birçok önemli karara, çekişmeye, sürprize sahne olmuş…. Sonuç olarak Alvin, meslektaşı ve sunucu Ilary Blasi’ye güzel bir düşüncede bulundu: “Sayende Ilary, 20 yıl önce birlikte planlar yapmak istedik, birlikte planlar yapmak istedik ve birlikte birkaç tane yaptık. Seni seviyorum ve en sevdiğim heykel olduğunu hatırlıyorum”.