Isola dei Famosi, Gian Maria son çareye başvuruyor ama finale bir adım kala vazgeçiyor: nedeni

JacksonduS

New member
Gian Maria son çare olarak geldi ama devam etmemeyi seçti: “Açım. Kesinlikle kazanamayacağım”.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 17 Haziran 2023

Meşhur adası artık sona erdi ve 16 Haziran Cuma günü yayınlanan bu yarı finalde çok şey oldu. Gian Maria, Alessandra Drusian ile birlikte son sahile indikten sonra devam etmemeyi seçti: “Açım, annemi özledim”kazazedeyi açıkladı.

Gian Maria, finale birkaç gün kala macerasına devam etmemeye karar verir. Bunu bekliyor muydun? #Ada pic.twitter.com/v9KJ739Fw8

— Ünlülerin Adası (@IsolaDeiFamosi) 16 Haziran 2023
Ünlülerin adası Gian Maria son çare olarak geliyor: “Annemden 2 aydır haber yok”

Ilary Blasi ne zaman İtalya’da kalmak veya İtalya’ya dönmekle ilgili kader sorusunu sordu, Gian Maria yanıtladı; “Çok yakın. Açlıktan ölüyorum. Annemi özlüyorum ve bu iki aydır tek bir cevap bile almadı. İtalya’ya geri dönüyorum”. Ilary onu ikna etmeye çalıştı, ancak kazazede bu noktada kararlıydı: “Her zaman en son bitirdim. Biraz moralim bozuldu. gitmeyi tercih ederim”

İncelenen reaksiyon

Sadece Ilary değil, stüdyoda da, köşe yazarı Enrico Papi ile başlayarak Gian Maria’yı adımlarının izini sürmesi için ikna etmeye çalıştılar: “Vazgeçme! Kal!”, ama yapacak bir şey yok. Bu noktada Gian Maria, onu realite şovundan ayrılmaya iten nedenleri listelemeye devam etti. Kazazede sonunda şunları söyledi: “Her zaman en son geldim: Önce gelmeyeceğim”.