JacksonduS
New member
Heleni DJ, 2022’den beri Roma, Porto Cervo ve dünyanın her yerindeki Japon restoranlarından oluşan bir ağ olan Londra Zuma’da misafir olarak ikamet etmektedir; bu yıl ilk albümü “Kobra”yı çıkardı ve yakın zamanda Engera derneği adına Floransa’daki Palazzo Strozzi’deki yardım etkinliklerinde çaldı.
İle ilgili spadaronews Yayınlanan 5 Eylül 2023
2022’den itibaren Helen DJ Roma, Porto Cervo ve dünyanın her yerindeki Japon restoranlarından oluşan bir ağ olan Zuma’nın Londra’sında misafir olarak ikamet etmektedir; bu yıl çıktı “Kobra”ilk albümü ve yakın zamanda Engera derneği için Floransa’daki Palazzo Strozzi’deki yardım etkinliklerinde, Etiyopya’daki Galeya Rogdha kliniği için bağış toplama etkinliğinde ve Faliero Sarti’nin Acto Toscana için düzenlediği parti için Boe Forte dei Marmi’de çaldı. Yumurtalık Kanserine Karşı İttifak. Heleni DJ, kabile müziklerinden afro ve organik müziklere kadar çeşitli house müzikler çalıyor, siyah müziğe ve onun şaşmaz köklerine göndermeler ve göndermeler içeriyor. Bir o kadar soruya verdiği on yanıtla onu daha yakından tanıyalım.
DJ olmaya ne zaman karar verdiniz?
Çocukluğumdan beri müziği, oyun oynarken ve dans ederken duyguları aktarmayı ve paylaşmayı çok sevdim.
Bunu yaptığını ne zaman anladın?
Yurtdışındaki ilk buluşmalarımda: Çaldım, müziğimin her yerde beğenildiğini gördüm ve hissettim.
En sevdiğiniz DJ’ler?
Pablo Fierro, Pawsa, Themba, Bedeviler.
Favori kulüpleriniz ve festivalleriniz?
Pacha Ibiza ve Londra kumaşı (kulüp), Kappa FuturFestival ve Burning Man (festival).
Çaldığınız ve ürettiğiniz müziği nasıl tanımlarsınız?
İçe dönük, empatik, vizyoner.
DJ olarak hayatınızda daha çok keyif alarak hatırladığınız an?
Yurt dışı setlerim: Londra, İbiza, Emirates, Maldivler…
En saçma ya da utanç verici olanı?
Bir akşam casus kutusunu evden getirmek zorunda kaldım çünkü evde yoktu.
Boş zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz?
Kendimi izole ediyorum, kendime bakıyorum, beni işten uzaklaştıran şeyler yapıyorum.
Sosyal ağlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
İçeriği az ama başarılı.
Sonraki projeleriniz?
Yeni bir rekor, kış turnem ve henüz açıklayamadığım yeni hedefler.
İle ilgili spadaronews Yayınlanan 5 Eylül 2023
2022’den itibaren Helen DJ Roma, Porto Cervo ve dünyanın her yerindeki Japon restoranlarından oluşan bir ağ olan Zuma’nın Londra’sında misafir olarak ikamet etmektedir; bu yıl çıktı “Kobra”ilk albümü ve yakın zamanda Engera derneği için Floransa’daki Palazzo Strozzi’deki yardım etkinliklerinde, Etiyopya’daki Galeya Rogdha kliniği için bağış toplama etkinliğinde ve Faliero Sarti’nin Acto Toscana için düzenlediği parti için Boe Forte dei Marmi’de çaldı. Yumurtalık Kanserine Karşı İttifak. Heleni DJ, kabile müziklerinden afro ve organik müziklere kadar çeşitli house müzikler çalıyor, siyah müziğe ve onun şaşmaz köklerine göndermeler ve göndermeler içeriyor. Bir o kadar soruya verdiği on yanıtla onu daha yakından tanıyalım.
DJ olmaya ne zaman karar verdiniz?
Çocukluğumdan beri müziği, oyun oynarken ve dans ederken duyguları aktarmayı ve paylaşmayı çok sevdim.
Bunu yaptığını ne zaman anladın?
Yurtdışındaki ilk buluşmalarımda: Çaldım, müziğimin her yerde beğenildiğini gördüm ve hissettim.
En sevdiğiniz DJ’ler?
Pablo Fierro, Pawsa, Themba, Bedeviler.
Favori kulüpleriniz ve festivalleriniz?
Pacha Ibiza ve Londra kumaşı (kulüp), Kappa FuturFestival ve Burning Man (festival).
Çaldığınız ve ürettiğiniz müziği nasıl tanımlarsınız?
İçe dönük, empatik, vizyoner.
DJ olarak hayatınızda daha çok keyif alarak hatırladığınız an?
Yurt dışı setlerim: Londra, İbiza, Emirates, Maldivler…
En saçma ya da utanç verici olanı?
Bir akşam casus kutusunu evden getirmek zorunda kaldım çünkü evde yoktu.
Boş zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz?
Kendimi izole ediyorum, kendime bakıyorum, beni işten uzaklaştıran şeyler yapıyorum.
Sosyal ağlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
İçeriği az ama başarılı.
Sonraki projeleriniz?
Yeni bir rekor, kış turnem ve henüz açıklayamadığım yeni hedefler.