Güzel ve ünlü bir Paparazzi Federez: Öpücük tetiklendi

JacksonduS

New member
Rapçi, bir öfkeye katılan güzel bir meslektaşının yanında yakalandı …

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 6 Haziran 2025, 10:24

Birkaç gün boyunca başka bir şey yok Fedez Ve güzel ve ünlü bir kızla, gerçekten de meslektaşı ile flört ettiği iddiasıyla. The Weekly tarafından yayınlanan bir fotoğraf DSÖ Onları bir öpücük alışverişinde bulundukları gibi ölümsüzleştirin. Ama güzel kız kim?

Güzel ve ünlü bir Paparazzi Federez: Öpücük tetiklendi

Web'de başka bir şey hakkında konuşmuyoruz, Fedez'in yeni bir kız arkadaşı var mı? Bu yeni kız arkadaşı ünlü mü? Haftalık DSÖ Güzel meslektaşından birinin yanında ve bir fotoğrafta rapçinin bazı fotoğraflarını yayınladı. Görünüşe göre dudaklarla ihale bir öpücük değiştiriyorlar. Ama kimden bahsediyoruz? İtibaren Clara! Şarkının iki tercümanı arasında “Aptal Seçimler“Belli bir suçluluk ve samimiyet var gibi görünüyor. Ama gerçekten böyle olacak mı? Cevap şarkıcı.

Fedez ve Clara bir çift mi? Şarkıcının şok tepkisi

Federez ve Clara'nın bir çift olduğundan emin olanlar var ve fotoğraf DSÖ Bir öpücük gibi görünüyor, dedikodu teyit ediyor gibiydi. Ancak Clara bir öfkeye girdi: Özel hayatımda icatları okudum. Tekrar ediyorum: icatlar. Fotoğraflarda güzel perspektif sanatı “. Kısacası, fotoğraf sadece stratejik bir çekim sayesinde oluşturulan optik bir yanılsama olurdu. Diğer şeylerin yanı sıra, Clara müzisyen Jacopo Neri ile nişanlanmalıdır. Ancak dedikodu uzmanı Alessandro Rosica, sosyal medya aracılığıyla başka bir bomba yayınladı: “Onay ediyorum, Fedez'in evinde arka arkaya iki gece geçirdiler, Ve inanç asistanı onları ele aldı. “