Greta Rossetti, Michele Morrone ile ilişkisini doğruladı: sözler

JacksonduS

New member
Günaha Adası: Greta Rossetti, Michele Morrone ile ilişkisini doğruladı.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 31 Ağustos 2023

Greta RossettiErkek arkadaşı Mirko Brunetti ile Temptation Island 2023’ten çıkan eski baştan çıkarıcı, oyuncuyla ilişki içindeydi Michael Morrone. Günlerce süren sohbetin ardından sessizliği kız bozdu.

Greta Rossetti, Michele Morrone ile ilişkisini doğruladı

Günlerdir, eski baştan çıkarıcı Greta Rossetti ile aktör Michele Morrone arasında flört iddiası olduğu konuşuluyordu. Bu yeni bir ilişki değil, geçmişten gelen bir ilişki. Şimdi ortaya çıktı çünkü kız Temptation Island’a katılımı sayesinde popüler oldu. Greta ile Michele arasındaki flörtten bahseden ilk kişi, bir hayranından bu haberi alan Deianira Marzano oldu:

“Makyaj sanatçısı olan kız kardeşim makyajını aylar önce yapmıştı. Greta’nın annesi. Kızından bahsetmekten, onunla flört etmesinden, Michele Morrone ile birlikte olmasından, onların da onun evine misafir olarak gitmesinden bahsetmekten başka bir şey yapmadı. Belli ki bir süredir topun üzerindeydi şöhret aramak çiçekten çiçeğe geçiyorum.”
Greta Rossetti’nin Michele Morrone hakkındaki sözleri

Konuşmaları dikkate alan Greta, kendisini görünürlük kazanmak için ünlü erkekleri aramakla suçlayanlara yanıt vererek sessizliği bozmaya karar verdi. Rossetti’nin durumu şöyle onaylanmış Michele Morrone ile ilişkisi:

“Greta’nın sadece görünürlük istediği hikâyesine son verebilir miyiz? Durmak. Onun Michele ile tanışıklığını ortaya çıkarıyorsun, ben de öyle yaşadım tamamen özel. Eğer görünürlük isteseydim bunu uzun zaman önce çıkarırdım ve ilk etapta ben de olurdum. Görünürlük arayan ben miyim, yoksa sen mi? Senin hayatın yok?”.
Greta: Mirko Brunetti ile ilişki devam ediyor

Michele Morrone ile olan eski tanışıklığı bir kenara bırakırsak, Mirko Brunetti hızla devam ediyor. Günaha Adası’ndan el ele ayrıldıklarından beri hiç ayrılmadılar ve geleceğe yönelik önemli projeleri var gibi görünüyor.