Gölge hastaneden taburcu edildi, ancak çeklere geri dönmek zorunda kalacak:

JacksonduS

New member
37 yaşındaki rapçi eve dönüşü duyurdu, ama bitmedi. Çekler için hastaneye dönmesi gerekecek.

İle ilgili
Chiara Sorice

Yayınladı 5 Mayıs 2025, 20:34

Şarkıcı Gölge Bir sonra eve dön hastaneye yatış iki haftadan fazla sürdü. Onu 37 yaşındaki rapçinin hayranlara ve doktorlara teşekkür ettiği Instagram profilinde duyurdu. Ama sen taburcu edilmeden önce ne oldu?

Gölge hastaneden istifa etti, ne oldu? “Biz buradayız ama çek için geri döneceğim”

Rapçi 37 yıllık gölge İki haftadan fazla bir süre Turin Hastanesinde hastaneye kaldırıldı. “Biz oradayız”Öyleyse Vito Ventura (AKA Shade) Instagram'da olduğunu duyurdu. hastaneden taburcu edildi Ve tam olarak sosyal medyada, taraftarlara güncelleme dizisinin son videosu ile teşekkür etti. hastalık. Ama ne vardı? Ve neden hastaneye kaldırıldı?

Hemşirelere olan bağlılık, “Bir Melekler Çetesi”

Eve dönmeden önce yürekten teşekkürler hemşireler Turin Hastanesi'nin Bulaşıcı Hastalıklar Bölümü Gölge tanımlanmış “Bir Melekler Çetesi”. Instagram'ın hikayelerinde Vito, tüm doktorlarla birlikte bir çekim yayınlıyor ve yazıyor “Evde olduğunuz için teşekkür ederim. Zavallı duruma geldiğim Maria Vittoria acil durum departmanına da teşekkürler. Hepiniz fotoğraflarda değilsiniz ve bunu biliyorum Teşekkürler asla yeterli olmayacak Yaptığın şey için. Benim için sendinNa gerçek aileDışarı çıktığım için mutluyum ama özleyeceğim. ”

Ama ekliyor“Çok fazla Çekler için geri dönmem gerekecek Çeşitli, çünkü burada bitmedi ”.

Gölgenin hastalığı ve hastaneye yatış

Gölge nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı Şiddetli akciğer enfeksiyonu ciddi nefes alma zorluklarına neden olan adenovirüs: “Nefes almayı bıraktım, acil servise girdim ve tekrar nefes aldığımı kastediyorlardı.”

Ve ironi ile açıkladı: “Karşılaşmam gereken bir yürüyüş değil, elbette daha kötü. Sanırım İtalyan müziğini öldürmeye çalışmak için ödeme fiyatı.” Hastaneden, hayranlarını her zaman güncellemenin yanı sıra, tıpkı onun gibi, kimsenin kendisini not etmeden iptal edileceğini de ifade etmişti. sağlık koşulları İyileşiyorlardı.

Çeklere geri dönmek zorunda kalacak

Olduktan sonra taburcu olmuşRapçi zaten tıbbi kontrol ziyaretleri planladı. “Sadece hafif bir trolling olmaya devam ediyor”, açıklıyor Gölge. Sonra, her zamanki gibi ironik, şunları ekliyor: “Beni de eve getirdiler çünkü bence Artık bana dayanmadılarOdayı bir kayıt stüdyosuna dönüştürmüştük! “. Ve hayranlara hitap eden sevecen bir mesajla sona erer: “Şimdi benim için endişelenmeyi bırakabilirsin, seni seviyorum kalplerimi.”