JacksonduS
New member
Giovanni Allevi’den yeni gönderi: Besteci ve müzisyen, hastalığıyla ilgili güncel bilgileri hayranlarıyla paylaştı.
İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 4 Eylül 2023
Giovanni Alevi ile ilgili yeni bir gönderiyle sosyal medyaya geri döndü hastalık: Besteci, hayranlarını salgına karşı tedavilerin nasıl ilerlediği konusunda bilgilendirmek istedi miyelom kendisine teşhis konulduğu belirtildi.
Giovanni Allevi ve hastalıkla ilgili yeni paylaşım
“Artık yaralar ve kabuslarla eziyet çeken bir gazi gibiyim ama adım adım, kahramanca cehennemden çıkıyorum”. Bunlar besteci ve müzisyenin yazdığı sözler Giovanni Alevi sosyal kanallarında. Miyelom tedavisi gören sanatçı, sağlık durumu ve görmekte olduğu tedavilerin gidişatına ilişkin yeni gelişmeleri hayranlarıyla paylaşmak için bir gönderi paylaştı.
Mesaja eşlik eden çekim
Hayranlara yönelik mesajın yanı sıra Alevi, kendini bir yerde ayakta dururken gösteren bir fotoğraf da yayınladı. rehabilitasyon odası.
İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 4 Eylül 2023
Giovanni Alevi ile ilgili yeni bir gönderiyle sosyal medyaya geri döndü hastalık: Besteci, hayranlarını salgına karşı tedavilerin nasıl ilerlediği konusunda bilgilendirmek istedi miyelom kendisine teşhis konulduğu belirtildi.
Giovanni Allevi ve hastalıkla ilgili yeni paylaşım
“Artık yaralar ve kabuslarla eziyet çeken bir gazi gibiyim ama adım adım, kahramanca cehennemden çıkıyorum”. Bunlar besteci ve müzisyenin yazdığı sözler Giovanni Alevi sosyal kanallarında. Miyelom tedavisi gören sanatçı, sağlık durumu ve görmekte olduğu tedavilerin gidişatına ilişkin yeni gelişmeleri hayranlarıyla paylaşmak için bir gönderi paylaştı.
Mesaja eşlik eden çekim
Hayranlara yönelik mesajın yanı sıra Alevi, kendini bir yerde ayakta dururken gösteren bir fotoğraf da yayınladı. rehabilitasyon odası.
Sanatçı şöyle devam etti: “Durumum bana insanlıktan, nezaketten, özgünlükten ve cesaretten oluşan bir dünyanın var olduğunu doğruluyor.” Besteci, hasta olduğunu ve uzun bir tedavi yolculuğuyla karşı karşıya olduğunu Haziran 2022’de açıklamıştı.Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle
ALLEVI Besteci ve Piyanist (@giovanniallevi) tarafından paylaşılan bir gönderi