GF Vip ile söz konusu Daniele Dal Moro: sözler

JacksonduS

New member
Daniele Dal Moro, GF Vip ile tartışıyor: Eski yarışmacı, fasulyeleri döküyor ve diskalifiye edildikten sonra gerçekte ne olduğunu yakında anlatacağını açıklıyor.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 13 Haziran 2023

Az önce GF Vip 7 tarafından diskalifiye edildi, Daniele Dal Moro söyleyecek çok şeyi olduğunu beyan etti. Ancak bugüne kadar ağzını açmadı. Son birkaç saat içinde bunun nedenini açıkladınız: İtalya’nın en çok izlenen realite şovunda yer alıyorsunuz.

Daniele Dal Moro, GF Vip ile tartışıyor

Twitch’teki bir canlı yayında Daniele Dal Moro, içinde olduğunu itiraf etti. neden ile GF Vip diskalifiye olması nedeniyle. Rakip, İtalya’da en çok gözetlenen evden bir tavır sergilediği suçlamasıyla atıldı. şiddetli kız arkadaşı Oriana Marzoli ile ilgili olarak.

Daniele Dal Moro’nun itirafı

Daniel dedi ki:

“Artık ayrıntılara girmeden ve sorunları yakmadan yeterince hafif olmam gerekiyor. Ayrıca ilk canlı yayında kanalımın kapanmaması için. Ama sizi temin ederim ki bir sonraki canlı yayından itibaren havalandıracağım aylardır konuşmak istediğim her şeye, söylemek istediğim her şeye. Evden ayrıldığım ve bir gönderi yaptığım diğer zamanı hatırlıyor musun? ‘Er geç anlatacağım’ dedim. Sorun şu ki, bunu yapamam, çünkü… işin içinde olduğum için, yapamam. Kalmalıyım Kapa çeneni. Çünkü güzel evet ama anlamayın. Bu yüzden zamanı gelince hep hatırlıyorum.”
Bu nedenle Dal Moro, GF Vip’e gerçekte ne olduğunu henüz açıklayamıyor, ancak dava kapanır kapanmaz çantayı boşaltacak.

Daniele, GF Vip tarafından diskalifiye edilir edilmez ne demişti?

GF Vip tarafından henüz diskalifiye edilen Daniele şunları beyan etmişti:

“Sana ve sana anlatacak çok şeyim var.. Ama bunu yapmak için kendi zamanımızı bulmak istiyorum! Son aylarda benim için sadece bir dakika bile harcayan herkese çok teşekkür ederim, ben de diğerleri gibi sadece bir çocuğum. Sana her zaman minnettar kalacağım. Tıpkı dört yıl önceki gibi, hiçbir şeyin ve hiç kimsenin benden alamayacağı abimsin. Sana tüm kalbimle teşekkür ediyorum çünkü sevgin her sondan çok daha değerli. Yönetmeliklerin ilk kuralı şu olmalıdır: düzenleme saygı duyulmalı.. Ve ikincisi, kurallar herkes için aynı. Ama bu, yakında size anlatacağım başka bir hikaye”.