GF Vip, gece kaosu: Bruganelli’ye karşı Tavassi

JacksonduS

New member
GF Vip, gece kaosu: Edoardo Tavassi, Sonia Bruganelli’ye karşı ve Micol Incorvaia ayrılmakla tehdit ediyor.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 3 Mart 2023

GF Vip’in son randevusu sırasında, Edward Tavassi Ve Sonia Bruganelli hararetli bir tartışmaya girdiler. Spot ışıkları söner sönmez Vippone köşe yazarına saldırmaya devam ederken, kız arkadaşı Micol Incorvaia evi terk etmekle tehdit etti.

GF Vip, gece kaosu: Bruganelli’ye karşı Tavassi

GF Vip’in son bölümü Edoardo Tavassi e için özellikle zordu. Micol Incorvaia. İkili, programla ilgisiz olduğuna karar veren Sonia Bruganelli tarafından ciddi şekilde saldırıya uğradı. Canlı yayın spotları söner sönmez çift, köşe yazarına ateş püskürdü.

Edoardo Tavassi’nin patlaması

Tavassi tanımlanmayı kabul etmedi”manipülatif ve sinsiSonia tarafından. Maceracı arkadaşlarına hava atarak, kendisinin de öyle olduğunu itiraf etti. hayal kırıklığına uğramış ondan çünkü insanın farklı görüşleri olabilir ama asla kendine alınmamalı. Edward haykırdı:

“Sonia, karşı çıkan herkese karşı çıkıyor. antonella. (…) Umarım bunları düşünmüyorsunuzdur, çünkü bunları düşünüyorsanız, bir ** o ”anlamamışsınız demektir.
Micol, GF Vip’i terk etmekle tehdit ediyor

Tavassi’nin patlamasını Micol Incorvaia’nınki takip etti. Bruganelli’nin saldırısından rahatsız olan kız, onu tehdit etti. terk etmek GF Vip. O ilan etti:

“Oynamayı bıraktım, Yeterli. Ayrılmak istiyorum, eğer dinliyorsanız, adayım. (…) Bıktım, doluyum ve denedim. Artık baş edemiyorum”.