Genç bir sanatçının duyguları ve korkuları

JacksonduS

New member
24 yaşındaki şarkıcı, zor bir elemeden sonra yetenek şovundan ayrılıyor.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 20 Nisan 2025, 01:00

Eliminasyon anı

Cri olmayan genç şarkıcı, yani Cristina Carella, kariyerinin en zor deneyimlerinden biriyle yüzleşmek zorunda kaldı: Maria de Filippi'nin yetenek şovu arkadaşlarından eleme. Sadece 24 yaşında, Canale 5 programındaki macerası, Trigno'ya karşı oy pusulasını kaybettikten sonra akşamın beşinci bölümünün sonunda sona erdi.

Eliminasyon haberi, genç sanatçıya cesaret aşılamaya çalışan sunucu tarafından iletildi, ancak duygular devraldı, onu gözyaşları dökmesine ve oldukça olumsuz bir yaşam vizyonunu ifade etmesine yol açtı.

Cri olmadan duyguları

Maria de Filippi ile karşılaştırma sırasında, CRI olmadan günlük yaşama dönüşü ile ilgili korkularını açıkladı. “Hayata geri dönmekten korkuyorum, çünkü buraya girmeden önce çok sevmedim,” diye itiraf etti kırılgan ruh halini vurguladı. De Filippi, Amici'de yaşadığı deneyimin kaybolmayacak bir hazine olduğunu vurgulayarak ona güvence vermeye çalıştı. Bununla birlikte, genç sanatçı, okulun dışında kabul edilmeme korkusunu gösterdi, sunum yapan kişiye derinden vuran bir düşünce, CRI olmadan bu şekilde düşünmeyi bırakmaya çağırdı.

Yoldaşların desteği

Zor ana rağmen, CRI olmadan arkadaşlarında rahatlık buldu. “Seni çok seviyorum, eğer dışarı çıkarsan, çok özleyeceğim,” dedi, alınan destek için minnettarlık ifade ederek. Amici'deki deneyimi, zorluklarıyla da olsa, işaret ettiği gibi sevinç ve paylaşım anları yaşamasına izin verdi: “Arkadaşlara tüm hayatımdan daha fazla gülümsemeler yaptım, Teşekkürler Sonsuz”. Kalma fırsatı bulduğu için mutluluğunu ifade eden Trigno'nun tepkisi, anı daha da dokunaklı hale getirdi ve rakipler arasındaki bağlantıyı vurguladı.