Francesco Nuti, Diego Bianchi’nin Propaganda Live’a övgüsü

JacksonduS

New member
Nuti televizyon tarafından unutuldu ama halk tarafından unutulmadı. Propaganda Live şefinin dün anma töreni

İle ilgili Vera Monti Yayınlanan 17 Haziran 2023

Siyasi hicve adanmış Propaganda Live, son bölümü Silvio Berlusconi’nin ölümüne adadı. Ancak Diego Bianchi, ikonik tişörtlerinden biriyle TV programlarının “unuttuğu” Francesco Nuti’yi hatırladı.

İkonik ‘Zoro’ tişörtleri

Diego Bianchi’yi (“Zoro” takma adıyla da bilinir), bazı dünyalarda zamanımızı karakterize eden veya karakterize etmiş olan karakterlerin renkli grafikleriyle – genellikle koyu bir arka plan üzerinde – artık ikonik tişörtlerinden birini hayal etmeden düşünmek imkansız.

Bazen ünlü TV sunucusunun başındaki gömlekler Propaganda Canlı‘ katı mevcut durumla bağlantılı diğer durumlarda daha kişisel niteliktedir. Asla şansa bırakmayın, arkasında her zaman az ya da çok subliminal bir mesaj vardır.

Bianchi’nin La7’de yayını yürütme biçimini en çok karakterize eden şekilde, açıkça göndermek istediği şey gibi. Bağırarak tartışma yok, her zaman ve yalnızca düşünmeye davet. Bu, Romalı sunum yapan kişinin – ve Romancının – bunun yerine çamur makinesini iletişim dünyasında hayatta kalmanın ana yolu haline getirenler tarafından sık sık saldırıya uğramasının nedeni olabilir.

Francesco Nuti’nin hatırası

Böylece, Propaganda Live’ın Berlusconi’nin ölümünü ironik bir şekilde hatırlaması gibi – sözde ‘bebekleştirme’den sıyrılmayı başararak, ancak son günlerde okunan ve duyulan nefret dolu ifadelere düşmeden – giyilen tişört aracılığıyla Son sezon bölümünde, Diego Bianchi de figürünü çağrıştırdı. Francesco Nuti, Şövalye ile aynı gün vefat etti.

Grafiklerde karanlık bir zemin üzerinde Nuti’nin büyüsü bozulmuş yüzünü görüyoruz. İtalyan sinemasının yakın tarihinin kahramanlarından birine saygı göstermenin yanı sıra televizyon dünyasındaki varlığını iddia etmenin de hassas bir yolu.

#propagandalive bu yıl gece çalışma seanslarında bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim
💕
pic.twitter.com/pd0joL3Avb

💫
şövalye
💫
(@iron_cavaliera) 16 Haziran 2023
Genelci TV programları tarafından unutulan Nuti

Rai ve Mediaset programları aslında Forza Italia’nın liderine saygı göstermek için çarpıtılmış ama oyuncuya, yönetmene ve film yapımcısına en iyi şekilde, yani belli ki filmlerinden birini yayınlamak gibi veda etmeyi tamamen ihmal etmişler.

Elena Sofia Ricci ve Giovanni Veronesi’nin patlaması

Birçok sosyal medya kullanıcısının ve oyuncunun çalışma arkadaşlarının dikkatinden kaçmayan bir durum. Gönderiyi beğen Elena Sofia Ricci : “Affedersiniz ama filmim bugünlerde yayında mı?”, Instagram profilinde oyuncunun yayınladığı fotoğrafa eşlik etti.

yönetmen bile John Veronesi durumu takipçilerinin dikkatine sundu: “Şimdi bana uygun geldiğini söylemek için bir gün bekledim ama Francesco Nuti’den güzel bir film planlayamadılar mı? Hep birlikte soralım mı? Çünkü çoğu kanalda Berlusconi’nin anılması benim için sorun değil ama Nuti’nin bir filmi saygılı olur, değil mi?”.

Ginevra Nuti’den Şükran Günü

Televizyon programları Francesco Nuti’yi unuttuysa, bir süredir hasta olan oyuncu ve yönetmene sevgilerini sosyal medyadan dile getiren izleyicileri için aynı şey söylenemez. “Aşk için teşekkürler. Cevap veremem, hepinizi okudum. Bir kucaklama” yanıtını Instagram’da bir hikaye ile verdi. CenevreNuti’nin kızı.