JacksonduS
New member
Francesco Chiofalo, sakal nakli sonrası sosyal ağlardaki endişelerini dile getiriyor. Onun sözleri.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 23 Şubat 2025, 16:06
Francesco Chiofalo Yine tartışmanın merkezinde. Roma Kişisel Eğitmeni, sosyal medyada bir yazı yayınladı. nakil İle ilgili sakal Birkaç yıl önce Türkiye'de yapıldı. Uzun mesajda, ruh halini ve bu müdahaleyle ilgili zorlukları anlattı.
Francesco Chiofalo, sakal nakli sonrası endişe
Francesco Chiofalo ve Estetik Müdahaleler
4 Kasım'da Francesco Chiofalo, beşinci öğleden sonra Myrta Merlino'nun konuğu oldu ve burada kozmetik cerrahi deneyimini anlattı. Temptation Island'ın etkileyicisi ve eski yüzü olduğunu açıkladı 100.000 Euro'nun üzerinde harcandı Çok sayıda müdahale için, bu seçimin nasıl etkilendiğini ortaya çıkarmak Sosyal bağlam ve estetik baskılar.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 23 Şubat 2025, 16:06
Francesco Chiofalo Yine tartışmanın merkezinde. Roma Kişisel Eğitmeni, sosyal medyada bir yazı yayınladı. nakil İle ilgili sakal Birkaç yıl önce Türkiye'de yapıldı. Uzun mesajda, ruh halini ve bu müdahaleyle ilgili zorlukları anlattı.
Francesco Chiofalo, sakal nakli sonrası endişe
Beş yıl önce, influencer Türkiye'de sakal nakli geçirdi ve seçtiği için birçok eleştiri uyandırdı. Ancak bugün, istilacı müdahalenin görünüşünü tehlikeye attığından korkuyor. Buna rağmen, yüzünün gerçekten değişip değişmediğini öğrenmek için bu korkunun üstesinden gelmeye çalıştığını da sözlerine ekledi.“Bu müdahaleden önce çok güzel, pürüzsüz ve aydınlık bir yüz cildim vardı. Nakil yaptıktan sonra sakalımın saçları arasında çok şey olduğunu fark ettim Ciltte İşaretlerneredeyse yara izi. Korkarım sakalın altında cildin tamamen bozulması için artık soluklaşmadım. Korkarımdan korkuyorum bozulmuş“.
Francesco Chiofalo ve Estetik Müdahaleler
4 Kasım'da Francesco Chiofalo, beşinci öğleden sonra Myrta Merlino'nun konuğu oldu ve burada kozmetik cerrahi deneyimini anlattı. Temptation Island'ın etkileyicisi ve eski yüzü olduğunu açıkladı 100.000 Euro'nun üzerinde harcandı Çok sayıda müdahale için, bu seçimin nasıl etkilendiğini ortaya çıkarmak Sosyal bağlam ve estetik baskılar.
“Ben moda dünyasından kaynaklanan yanlış bir sistemin kurbanıyım”, Dedi ki, yoluyla ilgili zorlukları ve yansımaları anlattı.