JacksonduS
New member
Koca göbekli bikinili Diletta Leotta: Fotoğraf hayranlarını fethediyor
İle ilgili Alice Kupası Yayınlanan 19 Temmuz 2023
Diletta Leotta, ilk kızının doğumuna giderek daha az zaman kaldığı ve bikinili fotoğrafıyla sosyal ağlarda çok sayıda beğeni aldığı için hak ettiği bir tatil dönemini yaşıyor.
Diletta Leotta bikinili, büyük göbekli
Diletta Leotta, hamileliğinin sekizinci ayında ve sosyal ağlarda, göbeğinin bazı çekimleri ve şehvetli bir pozu sayesinde çok sayıda beğeni aldı. bikini. Sunucu, dünyaya gelmesi gereken ilk kızının doğumu nedeniyle tatilinin son birkaç haftasının tadını çıkarıyor. 17 Ağustos. Şu anda, o ve erkek arkadaşı Loris Karius, kızın adının ne olacağını henüz açıklamadı ve sosyal ağların hayranları arasında birçok kişi, meraklı Daha fazla bilgi edinmek için.
İle ilgili Alice Kupası Yayınlanan 19 Temmuz 2023
Diletta Leotta, ilk kızının doğumuna giderek daha az zaman kaldığı ve bikinili fotoğrafıyla sosyal ağlarda çok sayıda beğeni aldığı için hak ettiği bir tatil dönemini yaşıyor.
Diletta Leotta bikinili, büyük göbekli
Diletta Leotta, hamileliğinin sekizinci ayında ve sosyal ağlarda, göbeğinin bazı çekimleri ve şehvetli bir pozu sayesinde çok sayıda beğeni aldı. bikini. Sunucu, dünyaya gelmesi gereken ilk kızının doğumu nedeniyle tatilinin son birkaç haftasının tadını çıkarıyor. 17 Ağustos. Şu anda, o ve erkek arkadaşı Loris Karius, kızın adının ne olacağını henüz açıklamadı ve sosyal ağların hayranları arasında birçok kişi, meraklı Daha fazla bilgi edinmek için.
İkisi için ilk kızı ve Diletta Leotta onun olduğunu keşfetti. hamile futbolcuyla çıkmaya başladıktan sadece 2 ay sonra. Bu konuda şunları söyledi: “Tamamen beklenmedik, kesinlikle planlanmamıştı. Her şey çok hızlı ama doğaldı. Ben çok mutluyum. Açıkça tanıştığımızda ilk görüşte aşktı. Yurt dışındaydık. Bir yemekte tanıştık, onu buraya girerken gördüm, arkadaşlarımla beraberdim ve “Kızlar, hayatımın erkeği, şuna bakın” dedim. Hepsi ona bakmak için döndü ve “güzel” dedi.Instagram’da bu gönderiyi görüntüle
Diletta Leotta(@dilettaleotta) tarafından paylaşılan bir gönderi