Federico moda tarzından ciddi şikayet

JacksonduS

New member
VIP'lerin kuaförü, görünür bir şekilde üzgün, son günlerde Instagram'da neler olduğunu anlattı.

İle ilgili 
Chiara Sorice 
Yayınladı 27 Mart 2025, 20:35

Federico moda tarzıVIP'lerin iyi bilinen kuaförü, takipçileriyle sosyal medyada havalandırdı: “Bir adam çok çalışır ve sonra bu olur “O olan buydu.

Federico moda tarzı, 80 binden fazla avro hırsızlığı, şikayet: “Bir adam çok çalışıyor ve sonra bu oluyor”

Federico moda tarzıVIP'lerin iyi bilinen kuaförü ve sosyal medyada her zaman süper aktif, Instagram aracılığıyla dedi Ona ne oldu Onu olayı kınamaya ve sosyal medyadan yokluğunu açıklamaya getirmek için çok şey. İşte söylediği şey.

Federico moda stili ve hırsızlık hemen

Salonlarında aşırı derecede yüksek olduğu düşünülen fiyatlar için tartışmaların merkezinde birkaç kez aynı saç stilisti, Instagram'da yokluğunun nedenini açıkladı:

Erkekler – Bir hikayede diyor – Son birkaç gün içinde biraz yok olsaydım özür dilerim, ama kötü bir hırsızlık geçirdim. Gerçekten de şiddetli hırsızlık. Çok üzgünüm çünkü öyleydim Bazı şeylerden soyuldu bunun için onları yapmak için tüm taahhüdü koydum ve her şeyden önce Çok para yatırdım. Bir adam çok çalışır ve sonra bu olur. “

Onundan birinde olması mümkündür güzellik salonları. “Sana gerçeklerin gerçekte ne olduğunu söyleyemem Ama hasar gördüm 80.000 Euro'dan FazlaSadece zihin durumunu hayal etmene izin veriyorum, beni de güvence altına almaya çalışsam bile, çünkü kimse bana çalınanları geri dönmeyecek ” Saç stilistini ekler.

Gerçek adı Federico Lauri, kameralardan hırsızların kimliğine kadar izlenebileceğini umuyor. “Sana videoyu göstereceğim”, takipçilerine açıklar. Sonunda ekliyor: “Yetkililere güveniyorum şimdi eşyalarıma sahip olan aptalları bulmak. Ve her şeyden önce adalete güveniyorum çünkü bunu kim yaparsa ödeme yapmalı. “