Fabrizio Corona ve Sara Barbieri, Thiago'nun doğumundan sonra kendileri hakkında konuşuyorlar

JacksonduS

New member
Fabrizio Corona ve Sara Barbieri'nin haftalık Chi dergisinde yayınlanan özel röportajında çift hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 22 Ocak 2025, 12:41

'röportaj özel Fabrizio Corona ve Sara Barbieri haftalık olarak DSÖ özellikle küçük Thiago Corona'nın doğumundan sonra son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden biri hakkında yeni detayları ortaya çıkarıyor.

Fabrizio Corona ve Sara Barbieri, Thiago'nun doğumundan sonra kendileri hakkında konuşuyorlar

“Sanırım ikimiz de doğrulduk. Bu çocuğun gelişi gezegenleri yeniden hizaladı”Sara Barbieri sayfalarında ilk kez yorum yapıyor DSÖ küçük Thiago'nun doğuşu ve Fabrizio Corona ile ilişkisi.
Her ne kadar geçmiş hayatlarında iz bırakmış olsa da çift, Thiago'nun doğumunda kişisel zorlukların üstesinden gelmek için bir itici güç buldu: Bir yanda yeme bozuklukları olan Sara, diğer yanda ise Fabrizio hukuki sorunlarla boğuşuyordu. Küçük bebek geçen 21 Aralık'ta doğdu ve bu bağlamda paparazzilerin eski kralı, çocuk ve onun için heyecanlı olduğunu söylüyor. yaşadığı büyülü an.

O çok şanslı bir çocukHarika bir anne olan Sara ile ebeveynleri, küçük kardeşim ve kız arkadaşı ve her zaman benimle çalışan insanlar arasında sevgi dolu bir dünya var. Carlos doğduğunda her şey farklıydı, dört yıl sonra babam öldü, başım belaya girdi, şimdi elli yaşındayım, dengem”.
Bugün Fabrizio için aile hayatında ilk sırada yer alıyor. Gelecekle ilgili planları arasında muhtemelen bir evlilik ve ikinci bir çocuk da var. Ancak uzun vadeli planlar yapmayı bir öncelik olarak görmüyor. Bu bağlamda şunları ekliyor:

“Kim bilir, dört, beş yıl daha birlikte oluruz, sonra ayrılırız.”
Fabrizio Corona ve Sara Barbieri'nin aşkı

İkilinin aşk haberi, özellikle de aşk nedeniyle çok sayıda eleştiriye yol açtı. yirmi altı yaş fark. Ancak bu hususu önemli bir sorun veya engel olarak görmüyorlar:

“Yıllar son şeydir, Fabrizio gençliktir, sonsuz Peter Pan. O her zaman mutludur, ilgi çekicidir ve size her konuda güç verir.” Sara Barbieri'yi ilan ediyor.
Ebeveynleri, yirmili yaşlarının başındaki kızlarının şimdiye kadar hakkında en çok konuşulan karakterlerden biriyle çıktığını keşfettiklerinde pek mutlu olmadılar ama artık annesi için paparazzilerin eski kralı dokunulmazdı.

Fabrizio Corona ve adaletle ilgili sorunlar

Corona, birçok hukuki soruna rağmen geçmişten pişmanlık duymuyor ve kendisini değişmiş biri olarak görüyor:

Hiçbir şeyden pişman değilim. Çünkü hayatımın her alanı bana hizmet etti, eğer hata yapmasaydım bu noktaya gelemezdim. Olduğum adam olamazdım, daha az alaycı, hatta yemin ederim paraya daha az takıntılı olamazdım, ama tatmine daha aç“.