Evlilik ve Çocuklar İçin Arzu

JacksonduS

New member
Bir çift erkek ve kadın düğünü duyurur ve ebeveynler için bir gelecek hakkında konuşur.

İle ilgili 
Editoryal personel haberleri.it 
Yayınladı 8 Mart 2025, 18:30

Blosssing bir aşk

Televizyon programı “Erkek ve Kadınlar” sayesinde genel halk tarafından bilinen Paolo Crivellin ve Angela Caloisi, yakın zamanda evlenme niyetlerini açıkladılar. Aşk hikayesine yedi yıl önce başlayan çift, 8 Mart'ta “Verissimo” programının konuğu oldu ve burada düğünün bu yaz gerçekleşeceğini doğruladı. Kesin tarih henüz belirlenmemiş olsa bile, her ikisi de hayatlarının bu yeni bölümünü birlikte üstlenmek için heyecanlı görünüyor.

Düğünün yeri ve detayları

Konuma gelince, çift, aileleri arasında aslen Napoli ve Turin'den bir buluşma noktasını temsil eden bir seçim olan Toskana'daki düğünü kutlamayı düşündüklerini açıkladı. “Paolo veya Angela tarzı bir düğün olacak mı? Hayal ettiği gibi olmasını istiyorum, eğer hak ediyorsa,

Ebeveynlik arzusu

Röportaj sırasında Silvia Toffanin de çok hassas bir konuya dokundu: ebeveyn olma arzusu. Angela, bir çocuk sahibi olma hayalini ifade etti ve “Ebeveyn olmak istiyoruz”. Crivellin, ikisinin de bu yeni sorumlulukla yüzleşmek için olgun hissettiklerini de sözlerine ekledi. Angela şu anda hamile olmadığını açıklamasına rağmen, hamilelik olasılığının somut olduğunu ima etti: “Hamile değilim, ama herhangi bir zamanda olabilir”. Bu ebeveynlik arzusu, bundan kaçınmak için hiçbir şey yapmayan çift için doğal bir adım gibi görünüyor.

Zor bir geçmiş

Angela ayrıca gençlikte yaşayan toksik bir ilişkiden bahsetmişken, hayatının daha kişisel bir yönünü paylaştı. Fiziksel şiddete maruz kaldığını, hayatını derinden atan bir deneyim olduğunu açıkladı. “Bir gün yüzümde işaretler vardı ve eczaneye gittim, ama beni görenlerin empati yoktu” dedi. Bu tanıklık sadece Angela'nın gücünü değil, aynı zamanda Paolo ile daha iyi bir gelecek inşa etmek için geçmişle yüzleşme isteğini de vurgular.