Erkekler ve Kadınlar’ın eski talibi sosyal medyada ağır hakaretler alıyor

JacksonduS

New member
Chiara Geme (Chiara Rabbi olarak da bilinir) nefret edenler tarafından hedef alındı. İddia, çok fazla kilo almaktır.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 14 Ağustos 2023

“Kilo vermelisin”, “Kilo almışsın”… sosyal medyadaki kullanıcıların Chiara Geme’ye yönelttiği suçlamalar bunlar. (Chiara Rabbi olarak da bilinir), Erkekler ve Kadınlar programının eski taliplerinden. Bu iddialara göre genç kadın artık belirli kıyafetleri giyecek vücuda sahip olmayacaktı. Çok sayıda aşağılayıcı yorum vardı ama Chiara Geme orada değildi ve Instagram hikayelerinden yanıt verdi.

Eski erkek ve kadın taliplerine ağır hakaretler: “Kilo verin”

Chiara Rabbi sosyal medyada anlattı birkaç özellikle ağır yorum almış olmak ve Bodyshaming’in kurbanı olmak. Olumsuzluklarına rağmen bu yorumlar eski talibin gururunu o kadar yerinden oynatmadı ki kendisi kadar fiziğini de sevdiğini ilan etti”günlerimi kendimi tartarak geçirdiğim birkaç ay öncesinden farklı olarak, bu yorumlar herkes için zararlı, yıkıcı ve kötü! Onları okuyan benim için ve beğenseniz de beğenmeseniz de beni takip edenler beni referans alıyorlar!”

Chiara Rabbi’nin itirazı: “Bütün bunlar nasıl durur?”

Men and Women’ın eski talibi sosyal ağların sürekli saldırılarını nasıl deneyimlediğini anlatmaya devam etti: “Korkunç olan şey, artık bir suç olduğu kadar ve ‘zayıf kaltak’ dolu direkt mesajlarım var ve avukatımla bile kendimi ifşa etsem de tüm bunlar hep cezasız kalıyor. Bütün bunlar şiddettir ve durdurulmalıdır!”. Dolayısıyla son düşünce: “Bütün bunları nasıl durdurursunuz veya cezalandırırsınız? Sarhoş olmaya gönüllü olarak karar verenlere bedava taksi vermek ve saçma sapan şeyler düşünmek ve milyonlarca anlamsız parayı rüzgara savurmak yerine, kimsenin ciddi şeyler düşünmemesi mümkün mü? Web, tehlikeli ve kırılgan insanlarla dolu ve bu kombinasyon her gün çok fazla kurban yaratıyor.”