Erkekler ve Kadınlar’dan Veronica Ursida saldırıya uğradı: ne oldu?

JacksonduS

New member
Canale 5 flört şovunun eski yüzü, hikayeyi Instagram üzerinden anlattı

İle ilgili
Alberto Muraro'nun profil resmi
Albert Muraro Yayınlanan 20 Ağustos 2023

Veronica Ursida, tarihinin en bilinen simalarından biri Erkekler ve kadınlar, ne yazık ki son birkaç saat içinde birsaldırganlık Milano Merkez İstasyonu yakınında gerçekleşti.

Eski bayan Veronica Ursida Milano’da saldırıya uğradı: ne oldu?

Ursida, bir dizi Instagram içeriğiyle gerçekleri kendisi anlattı. Maria De Filippi’nin flört şovunun eski yüzü, onu oraya götürecek bir trene binmek üzereydi. Alassiobirkaç gün izin yapması gereken yer.

Kadın bu nedenle Instagram Hikayeleri aracılığıyla şunları söyledi:

Baygın hissediyorum ve kusacak gibiyim! Milano kapısı E istasyonunda 3 göçmen varken bir şiddeti önledim ya da bilmiyorum başka ne var! Vallahi tren bekleyen bin kişinin ortasında kimse bir şey fark etmedi! Belki de hayatımın en uzun saniyeleri. Şimdi trendeyim ama yemin ederim hala yaprak gibi titriyorum! Sana sonra anlatırım, çünkü inan bana, şu anda tüm bunlar için sesim yok.
Veronica Ursida, gideceği yere, Alassio’daki odasına vardığında neler olduğunu daha ayrıntılı olarak anlattı:

Dürüst olmak gerekirse, hala titriyorum ve tiksiniyorum. Üzerimdeki kiri hissettiğimde buraya duş almak için otele gelmeyi dört gözle bekliyordum. Birçok nedenden dolayı şok oldum. Gitmek ve bağlantıyı yakalamak için Italo’dan iniyorum ve E kapısına gidiyorum ve bana bakan ve bir şeyler söyleyen AB vatandaşı olmayan üç kişi görüyorum. Yaklaştıklarını görüyorum ve valizimi alıp 10 dakikalığına bir bara gidiyorum. Trene yetişmek için dışarı çıkıyorum ve olabildiğince çok insanın olduğu yere gidiyorum, bir noktada arkadan itilip dokunulduğunu hissediyorum ve ilk işim valizi çevirip itmek oldu. Bana tecavüz etmek mi istiyorlardı, beni soymak mı istiyorlardı bilmiyorum. Yakındaki insanlar hiçbir şey fark etmedi, kimse bana yardım etmedi.
Hikayesine göre, diğer şeylerin yanı sıra, öyle görünüyor ki, uyanıklıkyerinde mevcut olmasına rağmen, nOna yardım etmek için neredeyse hiçbir şey yapmadım.