Erkekler ve kadınlar Gloria ve Guido arasında aleve dönüyor mu? Detay kaçmıyor

JacksonduS

New member
Şimdi her şey Gloria Nicoletti ve erkek ve kadınlardan Guido Ricci arasında kapalı görünüyordu, ama şimdi bir şey değişiyor: Gerçekten bir geri dönüş var mı?

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 14 Haziran 2025, 13:10

Arada göründüğünde Görkem Nicoletti E Guido Ricci, çift spot ışığında doğdu Erkekler ve kadınlar Gerçekten bitmişti, beklenmedik bir ayrıntı hayranların umutlarını yeniden canlandırdı. Komplikasyon görünümleri, anlam dolu kelimeler ve elle tutulur bir gerilim: ikisi arasında gerçekten bir geri dönüş var mı?

Gloria Nicoletti ve Guido Ricci: Hala deşifre edilecek bir bağ

Sezonun bitiminden birkaç gün önce Erkekler ve kadınlarGloria Nicoletti ve Guido Ricci onlarınkine devam etmeyi seçtiler Dışarıda Katılım programın programcıları. İlişkilerini açıklığa kavuşturmak, Maria de Filippi'nin flört şovunun iki eski kahramanı arasındaki durum hakkında hayranları güncellemek isteyen bayandı.

Erkekler ve kadınlar Gloria ve Guido arasında aleve dönüyor mu? Detay kaçmıyor

Gloria Nicoletti ve Guido Ricci arasındaki olası bir yakınlaşma üzerinde spot ışığı yeniden canlandırmak için Erkekler ve kadınlardedikodu uzmanıydı Lorenzo Pugnoloni.

Bildirilenlere göre, katılımlarının fırtınalı sonundan sonra – açık bir mola ve sosyal medyada karşılıklı oklarla işaretlenmiş – İkisi temaslara devam edecek ve bir toplantı planlayacak Yüz yüze açıklığa kavuşturmak için. Amaç? Birbirleriyle içtenlikle konuşun ve hala bir ilişkiyi yeniden yapılandırmanın ve birlikte ileriye bakmanın temelleri olup olmadığını anlayın.

Sadece birkaç gün önce, programın hanımı bir röportajda sessizliği kırmıştı. Lollomagazine.itBilgisinin şövalyeyle nasıl geliştiğini anlatıyor.

Çözmek isteyip istemediği açık değil. Gerçek şu ki onu bir daha görmedim… Bekleme durumunda biraz kaldı “.
Gloria bazılarında şaşkınlık ifade etmişti tutum Guido'nun ortaya çıktıklarını söyledi belirsizÖyle ki, katılımı kesintiye uğratmaya itiyor.

Kendime bir fırsat verdim. Programı tam olarak bıraktım çünkü ona inandım, hatta İki gün sonra aşık olmak bana garip geldi. Kelimeler sayılır, ama konuşan gerçeklerdir ve aslında çok az şey yapmıştır “.
Ancak, olası bir yeniden düşünmeyi dışlamamıştı ve hala ona sevgi beslediğini ilan etti.