Erkekler ve kadınlar, Clarissa Marchese ve itiraf karanlık anında ortaya çıktı

JacksonduS

New member
Eski bir erkek ve kadın Tronista olan Clarissa Marchese, altı yıllık evliliği kutladı, aynı zamanda mutlu anlara ek olarak zorlukları da anlattı.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 11 Haziran 2025, 18:15

Altı yıllık evlilikten sonra, Clarissa Marchesebilinen eski Tronista Erkekler ve kadınlarHayranlarla ilişkisi hakkında samimi bir yansıma. Sosyal medyada gösterilen mükemmel görüntülerin ve mutlu anların arkasında, aslında her çiftte olduğu gibi, zorluklar ve günlük zorluklar da vardır. Bu hikayede Clarissa, aile hayatının daha az bilinen tarafı hakkında konuşmak için sessizliği kırıyor.

Clarissa Marchese ve Federico Gregucci: Aşktan erkeklere ve kadınlara sağlam bir aileye

Clarissa Marchese ve Federico Gregucci, erkek ve kadınlardan doğan en sevilen çiftlerden biridir. Toplantıları geri dönüyor 2016Eski Miss İtalya Clarissa, Federico'yu talip olarak seçtiğinde, ilk görüşte gerçek bir aşkı işaretleyerek: “İlk gördüğümde bu güzel görünümü hatırlıyorum”Ona dedi. Birkaç ay sonra, üç yıl yaşadıkları Miami ile birlikte taşındılar.

2019'da onlarınkini kutlamak için İtalya'ya döndüler evlilik Capua Katedrali'nde. Çiftin iki çocuğu var, Arya2020 doğumlu ve Hıristiyan2023'te geldi “Onunla yaşlanmayı umuyorum.”

Erkekler ve kadınlar, Clarissa Marchese ve itiraf karanlık anında ortaya çıktı

Her şey mükemmel değil ve Clarissa bunu hayranlarıyla açıkça paylaşmak istiyor ve kendisinin ve ailesinin otantik bir portresini gösteriyor. Federico hala ciddi bir yaralanmayla mücadele ederken, Çocukların yönetimiBu arada çalışmaya devam ediyor. Bu durum bunu teste koydu, sabrını kaybetti ve çevrimiçi izleyicisini anlatmak istediği önemli bir yansımaya getirdi.

Artık görmüyorum, yorgunluk olacak, bir şeyler karışımı, Juguler patladığı için bir çığlık attım“.
Clarissa Marchese, patlamanın yeterli olacağını fark ettiğini açıkladı, bu yüzden giyinmeye ve dışarı çıkmaya karar verdi. Milano'da yürürken bir saat geçirdiğini ve bu çıkışın bunu iyi yaptığını itiraf ettiğini söyledi.

Eski Tronista erkek ve kadınlar da bir tane olduğunu itiraf etti Kocadan kocayla aydınlatılmışŞimdi devralan stres nedeniyle, böylece bir insan tarafı gösteriyor ve hayranlarına yakın.