Enzo Miccio neden baba olmamayı seçti?

JacksonduS

New member
Enzo Miccio, özel hayatı hakkında konuştu: Ünlü bir düğün organizatörü olmasına rağmen, düğününü gerçekten düşünmüyor.

İle ilgili Mark Della Corte Yayınlanan 1 Temmuz 2023

Enzo Miccio işinde en iyisi olarak kabul edilir. Ünlü düğün organizatörü son yılların en çok konuşulan düğünlerini organize etti. Yakın zamanda 52 yaşında olan, burada, İtalya’da bu meslekte gerçek bir kilometre taşı. Enzo, Corriere della Sera’ya şunları itiraf etti: “Doksanlarda başladığımda, İtalya’da kimse ‘düğün planlayıcısı’nın nasıl telaffuz edileceğini bilmiyordu. Uzun bir süre bu dünyaya tesadüfen geldiğimi düşündüm, ama bu doğru değil: çocukluğumun görüntülerini tekrar sıraya koyduğumda, bu kıvılcımın içimde her zaman olduğunu fark ettim”.

Enzo Miccio şu anda bekar

Coe, Bugün Enzo Miccio’nun yaklaşık bir buçuk yıldır bekar olduğunu bildirdi. Düğün planlayıcısı, Ocak 2022’de Silvia Toffanin ile yaptığı bir röportajda partnerinden bahsetmiş olmasına rağmen ebeveyn olmamaya karar verdi. Laurent ve baba olma arzusu. Ancak görünen o ki Enzo geri adım attı.

Çok büyük bir sorumluluk

Miccio, çocuk sahibi olmaya karar vermenin ne kadar büyük bir sorumluluk üstlendiğini açıkladı: “Kendime birçok soru sordum – dedi – ve sonunda pes etmeye geldim: Baba olmayacağım. Ama bununla, bunun yerine bir olmak isteyenleri kınamıyorum ve yargılamıyorum”.