Enrico Papi akıcıdır ve sadakate inanmaz: itiraf

JacksonduS

New member
25 yıldır evli olan Enrico Papi, kendisini “akıcı” hissettiğini ve sadakate inanmadığını itiraf etti.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 28 Haziran 2023

Enrico Papi 25 yıldır yanında olan ve iki çocuk annesi olan eşi Raffaella Schifino ile olan ilişkisinden bahsetti. Orkestra şefi kendini “akıcı” hissediyor ve sadakate inanmadığını itiraf etti.

Enrico Papi: Krizler eşiyle aşılır

Haftalık röportaj verdi DSÖEnrico Papi, geçtiğimiz günlerde eşiyle kutladığı 25. evlilik yıldönümünü anlattı. Raffaella Schifino. Çiftin iki çocuğu var, Rebecca ve Iacopo ve ayrıca bazı kriz anları yaşadılar. Orkestra şefi ve eşi, zorluklara rağmen önemli bir hedefe ulaşmayı başardı. İtiraf etti:

“Sahibiz sendeledi birkaç kez, ancak işler doğru yönde gitmediğinde iki olasılık vardır, ya çözülebilir olanı çözmeye çalışırsınız, her şeyi düzeltirsiniz ya da kimseyi incitmeden buna nasıl son vereceğinizi bulmalısınız. Sakin ve saygılı bir ayrılığın, mutsuz bir evlilikten çok daha iyi olduğuna kesinlikle inanıyorum.”
Enrico Papi sadakate inanmaz

Papi, krizlerin her şeyden önce eşi sayesinde aşıldığını vurguladı.her zaman sabırlı ve anlayışlı olmuştur“. Enrico böylece kavramını açıkladı sadakat:

“İlk günlerdeki tutkularını sürdürdüklerini söyleyen bazı çiftler duyduğumda, hemen hastaneye kaldırıldıklarını düşünüyorum. Evliliklerde bir süre sonra akraba gibi oluyorsunuz: ensest yok, sağ olun. (…) Bir çift dengesinde olabilir her şeyden önemlisi saygının eksik olmamasıdır. Sadakat, anladığımız şekliyle, bulunmuyor. Aksini söyleyenler, yalan söylediklerini bildikleri halde yalan söylüyorlar.”
Enrico Papi akıcı

Enrico, “aldatma abartılıyor“, bu yüzden onu affedecekti. Belirtti:

“İhanet abartılır, o zaman elbette her şey ihanetin boyutuna bağlıdır. Raffaella, güzellikten etkilendiğimi ve doğam gereği merak ettiğimi çok iyi biliyor. Bununla bir çift olduğumuzu söylemiyorum çapkın, ama ilişkimizde ikiyüzlülük hüküm sürmüyor. Hiçbiri diğerinin sahibi değil. İster Instagram’da ister WhatsApp’ta olsun, çiftin profillerini gördüğümde titriyorum”.
Sonuç olarak, Papi beklenmedik bir itirafta bulundu: Etiketleri sevmese bile kendisini “” olarak tanımlıyor.sıvı“. Soruya “Akışkan denilebilir mi?“, o cevapladı:

“Kesinlikle, etiketlere inanmasam bile. ben bir estetikdaha ileri giderim”