Emma Marrone babasının ölümünü hatırlıyor: sözler

JacksonduS

New member
Emma Marrone, babasının ölümü hakkında konuşuyor ve ona verdiği son hediyenin ne olduğunu açıklıyor.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 21 Haziran 2023

emma kahverengi 5 Eylül’de lösemi nedeniyle vefat eden babası Rosario’nun ölümünün acısını anlatmak için geri döndü. Şarkıcı tüylerini diken diken eden bir ayrıntıyı açıkladı.

Emma Marrone babasının ölümünü hatırlıyor

5 Eylül 2022’de öldü Kahverengi TesbihEmma’nın babası. Şarkıcı, Michela Murgia ile röportaj yaptı. Gösteriş Fuarı, o acı anlarını hatırladı. Bıraktığı boşluk hem kendisi hem de tüm ailesi için çok büyük. Anlattı:

“Öldüğümde Uzaktaydım Birkaç gün önce, ‘Yarın sabah uçağa biniyorum ve saat 1’de çoktan bacaklarımı masanın altındayım’ diye bir şey duymuştum. Seni bekleyeceğim, diye yanıtladı. Ama sabah ölmüştü. Abimin numarasını görünce hemen anladım, karşıdan sesini duyabiliyordum. bağırma annemin korkunçtu. Ve ben orada değildim.”
Emma: baba Rosario ile ilişki

Emma, babasıyla olan ilişkisinden şöyle söz etti:

“Tüm kadınların ebeveynleriyle zor ilişkileri yoktur, benimkiyle bir bağım vardı. Güzel. O benim için sadece bir baba değil, aynı zamanda bir oğul, bir arkadaş, maceralarda bir yol arkadaşıydı. Bazı geceler dışarı çıkıp çakırkeyif dönerdik, annem bizi kapıda beklerdi. Arkadaşlarım akşam yemeğine geldiklerinde ve akşamın sonunda sigara içmek için gizlice dışarı çıktıklarında, babam onlara bakar ve şöyle derdi: çocuklar, burada da esrar yapabilirsiniz. Annem ona en çok benzeyenin ben olduğumu söylüyor.”
La Marrone’nin babasıyla çok güzel bir ilişkisi vardı ve ona ancak sevgi ve saygı dolu sözler söyleyebilirdi.

Emma: babasının son hediyesi

Emma babası öldüğünde evde değildi ve bunun ebeveyninin son hediyesi olduğuna inanıyor. O belirtti:

“Pişman değilim. Aslında, onun olduğunu düşünüyorum. hediye. Öleceğini hissetti ve beni ölümünden kurtarmak istediğinden eminim ki onu hatırlayayım. canlı ve mutlu önceki gece gelen aramada ”.