Emin Çapa: Sayın Erdoğan’a da kabahat duyurusu yapılacak mı?

uçanteneke

New member
Emin Çapa, Halk TV’de Dünyanın 1001 Hali programında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafınca açıklanan “Kur Muhafazalı TL Vadeli Mevduat” programına ait, “Sizin deklare ettiğınız programa güvenip dövizlerini niçin bozmuyorlar? Niçin azalmıyor bankalardaki döviz? Pekala döviz nasıl düştü beşerler satmadıysa? Birileri döviz satmış olmalı… Sakın Merkez Bankası’nın olmayan dövizlerini satmış olmayasınız?” dedi.

‘Merkez Bankası’na da cürüm duyurusunda bulunun’

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati‘nin “Bir kuruş satmadı kamu kurumları” sözünü hatırlatan Çapa, “Merkez Bankası’nın son bilgileri sizi yalanlıyor. Siz bir kabahat duyurusunda bulunun BDDK’ya akabinde Merkez Bankası’na da hata duyurusunda bulunun. Zira Merkez Bankası’nın resmi dataları dövizin eridiğini söylüyor” dedi.

‘Sayın Erdoğan’a da hata duyurusu yapılacak mı?’

“Suç duyurusunda bulunacaksınız öncelikli kimin hakkında bulunacaksınız ben artık size göstereceğim”
diyen Çapa şunları söylemiş oldu:

“Ben çok istiyorum benim hakkımdaki hata duyurusu davaya dönüşsün. Bakalım benim mahkemede söyleyeceklerimi dinlemek ister misiniz? Mahkeme kayıtlarına Emin Çapa’nın söyleyeceklerini, resmi kurumlardan gelmesini isteyeceği bilgilerin gelmesini, halkın önüne dökülmesini ister misiniz?

O iki gecede kimler satış yaptı ben onların mahkemeye sunulmasını isterim. Bunu ister misiniz? İktidar değişmeden… İktidar değiştikten daha sonra bunlar esasen ortaya çıkacak.

Benim hakkımda kabahat duyurusunda bulunmuş detayını bilmiyorum ama şayet hata piyasayı manipüle ederek halkı aldatarak, bir şey yapmasını istemekse bunun dik alasını yapan kişi sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Buyurun hata duyurusu bekliyorum. “